Instanţa a decis: Mioara Roman rămâne în vila din Primăverii

de:
09 aug. 2011
1 Afișari
Instanţa a decis: Mioara Roman rămâne în vila din Primăverii

Tribunalul Bucureşti a decis marţi că Mioara Roman mai poate locui în vila din Primăverii, cel puţin două luni, până la următorul termen în proces.

Mioara Roman se întoarce în instanţă şi pe 18 august, tot la Tribunalul Bucureşti urmând să se judece acţiunea deschisă de RA-APPS, prin care i se cer aproape 500.000 de euro, drept chirii neplătite pentru această vilă din 2008. Tot pe 18 august se va judeca cererea RA-APPS de evacuare a Mioarei Roman şi din casa sa de vacanţă aflată în Sinaia, pentru care Regia solicită punerea sub sechestru până la plătirea datoriilor.

Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns în această situaţie după ce în 2008 a hotărât să nu-şi mai plătească chiria. Decizia a fost luată după ce RA-APPS a mărit plafonul de la 250 la 6.000 de euro lunar.

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii, care are 350 de metri pătraţi locuibili plus o curte de 500 mp, conform RA-APPS, în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. În 1996, clădirea a intrat în patrimoniul RA-APPS, însă, în urma unei Hotărâri de Guvern. Roman a continuat să locuiască la aceeaşi adresă şi după 2000, deşi nu a mai deţinut funcţii publice.

Cookies