Inspirator în incubator107 – Let’s do it Romania

de:
08 mai 2014
0 Afișari
Inspirator în incubator107 – Let's do it Romania

Pe 25 septembrie 2010, pentru prima oară în România, sute de mii de voluntari ieşeau înarmaţi cu saci şi mănuşi pentru a strânge gunoaiele din natură în cel mai mare proiect de voluntariat organizat vreodată în ţara noastră: „Let’s Do It, Romania!”.În acest atelier vom trece împreună de la ce a fost la început o nebunie totală, căreia nimeni nu îi dădea nici o şansă la ceea ce reprezintă astăzi „Let’s Do It, Romania!”: cea mai mare mişcare socială din România. Participanţii vor afla cum a reuşit echipa să convingă românii sceptici din fire să iasă la curăţenie şi cum au construit o comunitate sustenabilă, precum şi care sunt secretele unei campanii sociale de succes.

Anca Băniță este unul dintre iniţiatorii şi coordonatorul echipei de comunicare „Let’s Do It, România!”. Face voluntariat de ani buni şi îşi doreşte să îl promoveze cât de mult posibil: a început cu asociaţia de studenţi Advice Students, după care s-a implicat în proiecte sociale cum sunt Lecturi Urbane sau „Let’s Do It, România!”, în fiecare dintre acestea pe partea de comunicare şi organizare de evenimente.

Anca lucrează de mai bine de 5 ani în comunicare – a lucrat într-una dintre cele mai bune agenţii de PR din România, The Practice şi pentru Heineken, unul dintre cele mai inspiring brand-uri pe care le cunoaşte.
Înscrierile se fac pe http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1174 . Pentru acest atelier incubator107 sugerează o donaţie de 30 de lei pentru fiecare întâlnire şi 20 lei pentru studenți și liceeni.

###
Despre incubator107
Asociația culturală Macaz este inițiatorul proiectului incubator107, pornit în mansarda unei case în aprilie 2011. Comunitatea incubator 107 Bucureşti este formată din profesioniști şi freelanceri care vor să transmită participanților cunoștințele și pasiunile lor prin intermediul unor ateliere zilnice care se desfășoară în mansarda din strada Traian nr 107. Proiectul de antreprenoriat social s-a extins în sistem de franciză în Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Oradea, Sibiu și Craiova care funcționează independent sub același nume și în același spirit.

Cookies