„Mizerie inimaginabilă!” Inspectorii ANPC, controale la STB la prima oră. Protecția consumatorului a găsit scaune rupte și mizerie în mijloace de transport în comun din București

23 nov. 2022
913 Afișari
Inspectorii ANPC, “călătorii” STB de la prima oră. Protecția consumatorului a găsit scaune rupte și mizerie în mijloace de transport în comun din București

Dimineață de tot, încă de de la ora 04:00, controlorii Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a început controale în în mijloacele de transport în comun din București.

ANPC: Verificarea mijloacelor de transport în comun STB e în desfășurare

Au verificate autobuze, troleibuze și tramvaie din mai multe baze și depouri STB unde au găsit, din prima, mobilier deteriorat și mizerie, conform primelor informații și imagini furnizate de ANPC. Într-un comunicat citat de News.ro, Protecția Consumatorilor anunță că acțiunea e încă în desfășurare:

Începând cu ora 4, în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti -Ilfov, au desfăşurat acţiuni de verificare a activităţii STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze și depouri.

Inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport public murdare, scaune cu capitonajul deteriorat, mânere rupte.

Controale ANPC în mijloace de trasnport în comun din București
Controale ANPC în mijloace de transport public din București

ANPC: Doar doi angajați STB trebuie să curețe 43 de tramvaie

De asemenea, unele elemente metalice din mijloacele de transport în comun sunt ruginite, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.

”Să cureţi 43 de tramvaie cu doar DOUĂ persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a declarat preşedintele ANPC Horia Constantinescu.

ANPC va prezenta în cursul zilei de azi concluzia controalelor pe care inspectorii de la Protecția Consumatorilor le fac, de la prima oră, în autobuze, troleibuze și tramvaie STB.

Cookies