Focul de la depozitele din Bulevardul Timişoara, pus de un vameş. Polițiștii l-au reținut pe făptaş

de:
08 sept. 2012
1 afișări
Focul de la depozitele din Bulevardul Timişoara, pus de un vameş. Polițiștii l-au reținut pe făptaş

Inspectorul vamal ar fi fost băut când ar fi declanşat incendiul. Un martor a declarat că bărbatul era supărat pentru că aflase că avea să fie concediat.

„Învinuitul Niculae Iulian Ioan – angajat al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale – în timp ce se afla la locul de muncă situat în Bucureşti a incendiat în mod intenţionat depozitul B7 în care se aflau mai multe bunuri, respectiv : 25 autoturisme şi alte produse textile, ce aparţineau Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale.

Ulterior, incendiul s-a propagat şi la depozitul alăturat ce aparţinea părţii vătămate S.C. T. I., în care erau depozitate mai multe bunuri. Partea vătămată S.C. T. I. a estimat valoarea prejudiciului produs prin fapta învinuitului la suma de 150.000 lei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, remis B365.ro.

Procurori din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat arestarea preventivă a inspectorului vamal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere

25 de maşini de lux aflate în depozitele din Capitală ale Gărzii Financiare au fost distruse în incendiul izbucnit vineri după-amiază, pompierii acţionând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia.

 

 
Cookies