ȘTIRI

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul unui viol din 2013

La momentul respectiv, tatăl fetei de 14 ani care ar fi fost legată, agresată şi violată de şapte tineri din localitatea giurgiuveană Roata de Jos spune că fiica sa nu avea prieten, din primele informaţii reieşind că doar doi dintre aceştia ar fi violat-o, ceilalţi fiind complici, informează realitatea.net.

„Am plecat cu fata la Poliţie, am dat declaraţie şi s-a stabilit cine au fost. Unii au declarat că sunt vinovaţi, alţii că nu. Unii s-au lăudat că au filmat-o şi o să dea pe youtube, dar nu stiu ce s-a întâmplat, fata mea, Cristina îi cunoştea.Au legat-o cu nişte curele, au bătut-o, se pare că doi au violat-o, iar ceilalţi ar fi complici, dar ceea ce vreau eu să spun este că s-a întâmplat într-o casă, la un băiat, dar acest băiat de 17 ani nu era prietenul ei. Fata mea nu avea prieten, dacă era aşa aş fi aflat. Este dureros ce s-a întâmplat”, a declarat tatăl fetei, Marian Cristea.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu spun că urmează să stabilească dacă victima suferă sau nu de anumite afecţiuni. „Se pare că fata are un retard mintal, dar până în momentul de faţă nu putem afirma cu certitudine pentru că nu deţinem documentele necesare care să ateste această situaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button