Inscripţii cu mesajele „Spre vila lui Dottore Ponta” şi „Spre vila lui Victor Ponta” la vila Dante

de:
29 iul. 2012
0 Afișari
Inscripţii cu mesajele

Vila Dante poate fi vizitată, duminică, până la ora 20.00, Guvernul anunţând că organizată Ziua Poţilor Deschise. Pe strada care duce la Vila Dante, pe care a fost oprită circulaţia auto, sunt inscripţii cu creta pe asfalt, la fiecare câţiva metri, cu textul „Spre vila lui Victor Ponta!” sau „Spre vila lui Dottore Ponta”.

În curtea de la intrare, pe gardul dinspre Vila Lac 3, reşedinţă a lui Traian Băsescu, sunt şi bannere cu textele „Spre vila lui Ponta” şi „Dante nu a plagiat!”.

Surse politice au declarat pentru Mediafax că PSD a sesizat Biroul Electoral Municipal în cazul inscripţiilor de pe trotuarul din zona Vilei Dante. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a confirmat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a fost depusă o sesizare la BEM, de către o formaţiune politică. „O formaţiune politică a sesizat, duminică, BEM cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 1, pe trotuar, au fost realizate mai multe inscripţii”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cookies