Înscrie-ți copilul la cursuri de engleză online pentru copii pentru a fi sigur că începe cu dreptul noul an școlar (P)

29 aug. 2023
50 Afișari
Înscrie-ți copilul la cursuri de engleză online pentru copii pentru a fi sigur că începe cu dreptul noul an școlar (P)
Sursă foto: freepik.com

Noul an școlar bate la ușă, iar copilul tău începe să se pregătească pentru a spune ”Rămas-bun” vacanței și distracției. Asigură-te că ai luat toate măsurile pentru ca debutul noului an școlar să fie unul de succes: înscrie-l la cursuri de engleză online pentru copii!

Participarea sa la cursuri engleza online copii Flying Colours are multiple beneficii, atât pentru el, cât și pentru părinți. Avantajele pregătirii suplimentare se vor reflecta indiscutabil în rezultatele copilului, pentru care orele de engleză se vor transforma dintr-un chin într-o bucurie. Orele desfășurate în cadrul Centrului de limba engleză se desfășoară într-o atmosferă relaxată, în conformitate cu programa școlară și au la bază metode moderne de predare și învățare.

Grupele de studiu sunt formate în funcție de două criterii esențiale, care influențează în mod vital coeziunea, atmosfera de lucru, dar și ritmul de învățare. Cele două criterii de selecție care stau la baza formării unui grup de studiu sunt:

  • vârsta;
  • nivelul de limba engleză.

Aceste cursuri de engleză online pentru copii sunt ținute de profesori cu peste 20 de ani de experiență la catedră. În formarea și pregătirea elevilor, profesorii se folosesc de metode atractive și interesante, precum dezbaterile, jocurile de rol sau prezentările. În joacă, copilul tău va avea oportunitatea de a pune în practică noțiunile teoretice însușite. În plus, va avea posibilitatea de a-și dezvolta abilitatea de a socializa și de a vorbi liber, indiferent de context.

Avantajele de a învăța engleză online

Învățarea online și-a dovedit eficiența în ultimii ani, iar acum poți să te bucuri chiar tu și copilul tău de beneficiile ei. Internetul oferă multiple beneficii, iar printre acestea se numără și accesul la programe de învățare performante la care nu ai avea acces din varii motive (timp, distanță etc.). Iată o parte dintre avantajele participării la cursuri de engleză online pentru copii de care te poți bucura atât tu, cât și copilul tău:

  • accesibilitate – înscrierea copilului la acest tip de cursuri este posibilă fie că ești din București sau orice alt colț al țării sau al lumii. Astfel, copilul tău poate beneficia de ghidare din partea unor profesori cu experiență și poate învăța engleză la nivel nativ, într-un sistem adaptat ritmului și personalității sale;
  • mai puțin stres – timpul petrecut în trafic în drum spre sala de curs devine stresant, așa că participarea la cursuri online va elimina acest factor stresor. Copilul se va putea conecta din intimitatea camerei sale, cu forțe proaspete și o putere de concentrare maximă;
  • economie de timp – presiunea timpului a ajuns să fie resimțită atât de adulți, cât și de copii, indiferent de vârstă. Ajută-l să își gestioneze în mod eficient timpul și să nu consume această resursă importantă în trafic. Participarea la orele online îi va permite copilului tău să nu mai piardă timp în trafic, iar minutele economisite le va putea petrece într-un mod plăcut și relaxant (citit, ascultat muzică, jucat etc.). Timpul este un factor cheie, care influențează și programul părinților. În cazul în care alegi să înscrii copilul la cursuri engleză online copii vei scăpa de problema transportului acestuia. În consecință, nu va mai trebui să pleci de la birou sau să lipsești de la ședințe și întâlniri pentru a duce copilul la orele de engleză. Tu îți rezolvi task-urile la birou, iar copilul tău învață și se distrează alături de colegi în timpul cursurilor de engleză online.
Cookies