Înregistrarea VIDEO de pe camerele de supraveghere din Primăria Capitalei. Cum s-a desprins statuia și s-a prăbușit peste copil și care mai este starea băiețelului

23 aug. 2022
2058 Afișari
Înregistrarea VIDEO de pe camerele de supraveghere din Primăria Capitalei. Cum s-a desprins statuia și s-a prăbușit peste copil și care mai este starea băiețelului

Imaginile de pe camerele de supraveghere din Primăria Capitalei, care au înregistrat momentul în care statuia este clătinată de băiețel și cade pe acesta, au fost făcute publice de Antena 3.

Băiețelul era împreună cu tatăl său, care avea de rezolvat o problemă la una dintre direcţiile Primăriei.

Din imagini se poate observa cum copilul, despre care Primăria Capitalei a transmis că are 7 ani, se ține cu mâinile de coloană, în timp ce se proptește în soclu cu picioarele și reușește să o clatine, apoi să cadă peste el.

Nenorocirea a avut loc în timp ce tatăl băiatului era legitimat la intrarea în Primărie, la punctul de acces control, situat imediat după intrarea principală, transmite Antena 3.

În hol, cele două coloane decorative încadrează ușa principală.

E locul pe unde trec sute de oameni zilnic, atât angajaţi ai primăriei, cât şi contribuabili: printre cele două coloane, amplasate fix la uşile de acces.

Atenție! Imagini care pot avea impact emoțional puternic

La sediul Primăriei Capitalei au fost făcute investigații de către poliţiştii de la Secţia 17, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit Antena 3, cea mai importantă misiune a poliţiştilor care anchetează acest caz este să răspundă la întrebarea dacă elementul decorativ se putea dărâma şi dacă două persoane care stăteau la coadă, la intrare, se împingeau puţin mai tare.

Starea copilului, internat la Terapie Intensivă

Băiatul este stabil, sub supravegherea medicilor de la neurochirurgie și ATI și „este mai bine decât ieri”, au declarat reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu din București pentru Libertatea, marți dimineață, 23 august.

Băiatul a ajuns la spital, luni, 22 august, în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă.

Marți dimineață, 23 august, reprezentanții spitalului au anunțat că starea băiatului s-a îmbunătățit. „Copilul acum este stabil. Este sub supravegherea medicilor de la neurochirurgie și ATI, care urmează să îi facă investigații în cursul orelor următoare și în funcție de rezultatul acestor investigații vor decide atitudinea terapeutică în continuare”, au transmis reprezentanții de la „Grigore Alexandrescu” pentru Libertatea.

Îți mai recomandăm și:

Cookies