BAZAR

Înregistrare VIDEO din Club Colectiv, cu puţin timp înainte de incendiu: Trupa cânta The Day we Die

În urma incendiului din Club Colectiv de vineri seară au murit 30 de persoane, potrivit ultimului bilanţ oficial al autorităţilor, alte 90 de răniţi fiind internaţi în spital în stare critică.

Deşi clubul CoLectiv avea 80 de locuri pe scaune, în interior se aflau cam 500 de persoane, potrivit estimărilor martorilor. Acestea participau la concertul de lansare a albumului trupei GoodBye to Gravity, album care are în deschidere piesa „The Day we Die”, adică „Ziua în care vom muri”.  

Videoclipul de mai jos redă tocmai piesa live din Club COLECTIV

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

INCENDIU COLECTIV. Bilanţ răniţi Spitalul Militar: Cinci tineri sunt operaţi în fiecare zi

În urma incendiului de vineri noapte din Club Colectiv, cinci dintre tinerii internaţi la Spitalul Militar Central din Capitală sunt încă în stare critică, fiind operaţi zilnic, după cum a precizat luni dimineaţă medicul Florentina Radu. Unul dintre pacienţi se află în continuare intubat.

Audieri în DOSARUL COLECTIV: Patronii Clubului Colectiv, dar şi martori, audiaţi la Parchet

Anchetatorii adună probe din Clubul Colectiv, luni dimineaţă, clubul în care 30 de persoane au murit arse de vii, alte 90 fiind în stare critică internate în spitalele din Capitală. Tot luni, procurorii încep audierile în DOSARUL COLECTIV, la Parchetul General urmând să fie audiaţi atât patronii clubului, cât şi mai mulţi martori.

Un patron de club recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor, în fiecare weekend, şi îl ÎNCHIDE

Patronul Clubului Expirat din Capitală recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor săi, în fiecare weekend, şi a anunţat că îl închide. Andrei Şoşa a postat pe facebook un mesaj, după tragedia din Clubul Colectiv în care 30 de peroane au murit până acum, alte 90 fiind în stare foarte gravă la spitalele din Capitală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button