Inovație extraordinară pentru traficul infernal din București: toaleta de pe banda 2, perfectă în rush hour, dacă te prinde pe Bulevardul Grigorescu

05 apr. 2024
9937 afișări
Inovație extraordinară pentru traficul infernal din București: toaleta de pe banda 2, perfectă în rush hour, dacă te prinde pe Bulevardul Grigorescu
Inovație extraordinară pentru traficul infernal din București: toaleta de pe banda 2, perfectă în rush hours dacă ai drum pe Bulevardul Grigorescu | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București / Facebook

Se întâmplă ceva straniu cu WC-urile publice din București unde, din când în când, căte o toaletă pleacă la plimbare și încremenește în trafic, eventual pe banda 2.

Prin februarie, dacă vă mai amintiți, o situație cvasi-identică s-a petrecut prin Vitan. Atunci, WC public a aterizat pe banda 2, în intersecția Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu.

toaleta publica banda doi
Toaleta publică de pe banda doi, Vitan, februarie 2024 | Sursa foro: Ai parcat ca un bou București / Facebook

Ca un misterios făcut, azi, 5 aprilie, adică la exact două luni de la situația anterioară, ne confruntăm cu imaginea aceasta de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, surprinsă de un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”, un domn cu un simț al umorului care ne face să ne declarăm fani:

Nu cred că are voie să parcheze acolo…
Ar putea fi o imagine cu drum şi stradă
 Comentariile din comunitatea online sunt bestiale:

A început campania. Promisiuni pe toate drumurile.

Nu, nu. Este pusă pentru șoferii care stau în aglomerație și au nevoie de budă.

Unde-i nemulțumitul  care se vaită că e o toaletă în refugiul tramvaiului, unde erau lucrări? Na, au mutat-o! 

Îți dai seama cum e să intri în ea..cum te cred aia de la asigurari?

S-a schimbat legislația de curând?

O toaletă publică pe banda 2 și relația șubredă a orașului cu toaletele publice

Adevărul este că toaletele publice sunt atât de rare la noi în localitate, încât te poți bucura la vederea uneia oriunde s-o nimeri să apară. Chiar și pe banda 2.

Pentru că, din datele pe care cu greu le pui cap la cap, București este orașul cu o toaletă publică la multe mii de oameni. Asta în condițiile în care e și orașul în care mișună zilnic vreo 2 milioane de oameni.

De fapt, nici nu prea e nevoie să ști care-s datele oficiale, că în mod sigur ai trăit neajunsul pe pielea ta măcar o dată când ai avut nevoie de o toaletă publică și până la prima probabil că trebuia să schimbi trei tramvaie și-un troleu.

Cine n-a cumpărat niciodată o apă doar ca să poată face pipi la restaurant?

Citește și:

Cookies