Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu. Funeraliile vor fi cu onoruri militare

07 sept. 2021
197 Afișari
Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu. Funeraliile vor fi cu onoruri militare
Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu. Funeraliile vor fi cu onoruri militari. Sursă foto: Facebook/ Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu. Funeraliile vor fi cu onoruri militare, iar plecarea de la Stadionul Dinamo spre cimitir are loc la ora 14:00.

Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu. Funeraliile vor fi cu onoruri militari, anunțul a fost făcut de familia marelui canotor, pe pagina de Facebook.

Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc marți, la Cimitirul Bellu

Ivan Patzaichin, multiplul campion olimpic și mondial la canoe, a plecat dintre noi, duminică (5 septembrie 2021), la vârsta de 71 de ani.

Recomandăm și: Trupul lui Ivan Patzaichin, depus la clubul Dinamo București. Oamenii își pot lua rămas bun de la el până mâine, când va fi înmormântat la Bellu

Familia Patzaichin a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook că, funeraliile cu onoruri militare vor avea loc marți, la ora 13:00, la Clubul Sportiv Dinamo din București.

Acestea vor fi urmare de slujba de înmormântare la Cimitirul Bellu. Plecare spre cimitir are loc la ora 14:00, pe următorul traseu:

Dinamo – Șos. Ștefan cel Mare – Calea Dorobanților – Bd. Dacia – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Dimitrie Cantemir – Calea Șerban Vodă – Piața Eroii Revoluției – Cimitirul Bellu.

Trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin a fost depus la Sala de Trofee a Clubului Sportiv Dinamo aflat pe Şoseaua Ştefan cel Mare.

Unul dintre cei mai mari campioni ai României, Ivan Patzaichin, a încetat din viață, duminică, la vârsta de 71 de ani. A fost diagnosticat cu o boală incurabilă și a stat internat 3 luni la Spitalul Elias din Capitală.

Recomandăm și: Ivan Patzaichin și visul său care s-a înecat în Dâmbovița. Cum a vrut Amiralul să facă Bucureștiul mai frumos

 „E legendă… un CampiOM s-a transformat în stea. Ivan Patzaichin a plecat dintre noi”, au transmis reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook.

Eroul cu pagaua ruptă rămâne cel mai cunoscut canoist din România, dar și multiplu campion olimpic și mondial. Patzaichin a reușit să cucerească patru medalii de aur la Jocurile Olimpice și alte 22 de medalii la Campionatele Mondiale – 9 dintre acestea sunt de aur.

Cookies