BAZAR

Înmormântarea lui CORNELIU VADIM TUDOR, joi, la ora 12, la cimitirul Ghencea

Sute de persoane s-au perindat pe la căpătâiul lui Corneliu Vadim Tudor, al cărui trup a fost depus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. 

Gheorghe Turda, cantaret de muzica populara: „Pentru mine va ramane omul ales de Dumnezeu pentru talentul lui, este inegalabil din punct de vedere ca om, caracter, cel mai mare poet, mare scriitor.”
Cei care l-au apreciat au venit sa aprinda o lumanare pentru sufletul sau.
Gigi Becali: „La el relele nu se pun, pentru ca el nu facea. Avea pe moment manie, se enerva, jignea facea de toate.”

Preotul Emil Nedelea Caramizaru: „Fiecare om isi poarta in aceasta viata crucea sa, el si-a purtat-o cu demnitate, desi in ultima vreme crucea era din ce in ce mai grea pentru ca avea multe greutati.”
Reporter: „Simtea ca se apropie?”
Preot: „Cred ca da, era un om luminat”
Si, intr-adevar, familia si apropiatii spun ca Vadim Tudor stia ca se apropie sfarsitul. Se simtea rau de 3 zile, iar, luni, starea lui de sanatate s-a agravat.
Doina Tudor, sotia lui Corneliu Vadim Tudor: „ULTIMELE lui cuvine au fost: mama, asta este ultima mea zi, pana aici mi-a fost, fac infarct.”
A fost initial un preinfarct, pe care medicii l-au tratat, apoi au decis sa il supuna unei interventii chirurgicale. Pacientul era stabil cand a iesit din operatie, dar, in scurt timp, a facut un infarct miocardic masiv. A fost resuscitat, dar fara succes.
Nu s-a mai putut face nimic, pentru ca infarctul era pe o suprafata foarte mare. Doua ore au facut masaj cardiac 16 oameni, iar inima lui nu mai functiona decat 20 la suta.
Iulia Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor: „Cand ne-au spus ca nu mai are niciun semn vital si trebuie sa-l deconecteze, noi tot am sperat ca poate…poate ca nu e asa…”
Corneliu Vadim Tudor avea probleme cu inima de mai multa vreme, isi amintesc apropiatii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button