Înmormântarea dansatoarei LEXI, din trupa Loredanei Groza, amânată din cauza unei expertize

de:
24 sept. 2013
2 Afișari
Înmormântarea dansatoarei LEXI, din trupa Loredanei Groza, amânată din cauza unei expertize

Alexandra Manolache, dansatoarea care s-a remarcat in trupa Loredanei, a incetat din viata vineri, dupa ce a fost diagnosticata cu meningoenecefalita. Tratata initial pentru otita, dupa o saptamana de tratament, starea fetei s-a inrautatit iar parintii au chemat trei ambulante care au purtat-o pe rand la Spitalul Panduri si Grigore Alexandrescu, pana si-au dat seama ca este vorba de o infectie si au trimis-o la Spitalul Matei Bals.

Aici insa lucrurile au devenit mai complicate decat s-a crezut, iar dupa doua zile de la internare, Alexandra a intrat in coma. Vineri seara medicii nu au mai putut face nimic, iar parintii au fost anuntati ca fiica lor s-a stins din viata.

Dupa ce tot weekend-ul au asteptat s-o ia acasa pentru a-i face funeraliile, acestia au fost instiintati ca trupul neinsufletit va fi dus la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului, ca urmare a unei autosesizari a conducerii spitalului Matei Bals. Iar asta dupa ce s-a discutat despre un posibil malpraxis in acest caz.

CITEŞTE ŞI Un nou necaz după moartea dansatoarei Lexi din trupa Loredanei Groza. 

„A fost purtata timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a stiut sa-i puna un diagnostic, desi noi, parintii, banuiam cu doua zile inainte sa intre in coma ca asta ar putea fi, o meningita. Cu o zi inainte sa intre in coma, m-am dus cu ea la spital, pentru ca se simtea rau, iar de la Camera de Garda ne-au trimis acasa, ca este otita. Am rugat-o sa-I faca fetei un RMN, iar doctorita mi-a raspuns ca nu sunt fonduri. A doua zi copilul a ajuns din nou in spital, cu Ambulanta, deoarece starea se agravase. Dupa 12 ore i-au facut punctie si au putut sa-i puna un diagnostic, acela de meningoencefalita”, a declarat mama Alexandrei.

Sursa:cancan.ro

Cookies