Inițiativă INEDITĂ la metrou. Un tren plin cu scrisori a circulat pe traseul Piața Unirii 2-Pipera

de:
03 mart. 2015
2 Afișari
Inițiativă INEDITĂ la metrou. Un tren plin cu scrisori a circulat pe traseul Piața Unirii 2-Pipera

Trenul a plecat de la Berceni decorat cu scrisori, iar până la Piața Unirii 2 nu s-a oprit în stații, astfel încât impactul să fie mai mare. Pe fiecare scaun s-a regăsit câte o scrisoare cu sigiliu, din hârtie ecologică, iar textul din interior a fost scris caligrafic.

„Trenul a plecat de la Berceni, decorat cu scrisori și fără călători până la Piața Unirii 2, fără oprire în stații, astfel încât impactul să fie mai mare. Pe fiecare scaun s-a regăsit câte o scrisoare cu sigiliu, din hârtie ecologică, iar textul din interior a fost scris caligrafic.

Dupa ce am dezvoltat cele trei editii ale proiectului „Muzica clasica la metrou”, cu ecouri deosebite atât în presa, cât si printre calatorii cu metroul – care au apreciat la superlativ evenimentele – am reusit astazi dimineata sa surprindem din
nou bucurestenii, într-un tren care a transportat atât calatorii cât si mesajele noastre dedicate celebrarii primaverii si dragostei. Invitat special, doamna Georgeta Bostina, singura femeie mecanic de metrou, care s-a bucurat astazi alaturi
de calatorii cu metroul de scrisoarea-surpriza caligrafiata cu maiestrie si migala de Cristina Dobrescu si Loredana Munteanu de la Asociatia Arta nu musca!

Au fost decorate toate scaunele dintr-un tren de metrou cu sute de scrisori caligrafice, în câte un plic cu sigiliu purtând mesajul „Du bucuria mai departe”.

Textul din interiorul scrisorii a purtat semnatura proiectului Livrez Dragoste si a oferit calatorilor o bucurie simpla, dar de efect, încurajându-i sa lase scrisorile în diverse locuri din Bucuresti, iar mesajul sa ajunga la cât mai multi oameni.

Trenul astfel decorat a plecat de la Depoul Berceni si a deschis prima oara usile pentru calatori la statia Piata Unirii 2, apoi a oprit în toate statiile, iar calatorii au gasit scrisorile pe scaune, le-au citit, urmând sa le ofere mai departe.

Trenul de metrou a fost – din nou- un loc al bucuriei, al prieteniei, al mesajelor pozitive! Metrorex a fost, din nou – la initiativa si impreuna cu Arta nu musca, promotorul si gazda unei foarte generoase idei! Ideea de a transmite printr-o
scrisoare un zambet unui necunoscut, un gand bun! 

Mesajul celebrează gesturile simple, într-un mod inedit, menit să vestească sosirea primăverii și să transmită bucuria mai departe.

Fiecare destinatar este încurajat să „uite” scrisoarea, astfel încât să circule în tot orașul și să aducă zâmbetul pe chipurile cât mai multor oameni.
Inițiativa aparține proiectului „Livrez Dragoste” (www.livrezdragoste.ro primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice) în parteneriat cu Metrorex”, anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Mesajul celebrează gesturile simple, într-un mod inedit, menit să celebreze sosirea primăverii și de a transmite bucuria mai departe, potrivit organizatorilor evenimentului.

Fiecare destinatar este încurajat să „uite” scrisoarea, astfel încât să circule în tot orașul și să aducă zâmbetul pe chipurile a cât mai multor oameni, au declarat organizatorii într-un comunicat de presă remis redacției.

Inițiativa aparține proiectului „Livrez Dragoste”, primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice, în parteneriat cu Metrorex.

Cookies