Iniţiativa Favorit va invită la teatru: Piesa 4m² – inspirată din spiritul civic al bucureștenilor

de:
20 feb. 2015
0 Afișari
Iniţiativa Favorit va invită la teatru: Piesa 4m² - inspirată din spiritul civic al bucureștenilor

Inspirat din activitatea unor grupuri de inițiativă active, printre care si grupul Favorit, scenariul piesei „4m2” ilustrează acţiunile cetaţenilor ce încearcă să încline balanţa de putere în relaţie cu autorităţile publice. Evenimentul va avea loc la Restaurantul Favorit (Ring), Drumul Taberei 28, joi, 26 Februarie, ora 19:00.

Distribuția: Mirela Gorea, Ana Ioana Macaria, Profira Serafim, Ana Covalciuc, Silvana Negruțiu, Alexandru Fifea

Costume – Doina Pop
Mișcarea scenică – Mihaela Culda

Piesa a fost realizată în urma unui set de întâlniri dintre echipa de scenariști și cetățeni din grupurile de inițiativă din Lacul Tei, Callatis-Drumul Taberei și Favorit, grupuri susținute de Centrul de Resurse pentru participare publică prin programul de organizare comunitară.

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali. CeRe este înființată în anul 2006 și are numeroase proiecte în derulare. Detalii pe www.ce-re.ro.

Această piesă de teatru este realizată în cadrul proiectului „Bucureștiul civic – pentru cetățeni cu simț critic”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Conţinutul piesei nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Cookies