Îngrozitoare criză de gelozie. Un tânăr de 20 de ani din București a înjunghiat-o pe iubita sa, o minoră din Giurgiu

11 apr. 2024
271 afișări
Îngrozitoare criză de gelozie. Un tânăr de 20 de ani din București a înjunghiat-o pe iubita sa, o minoră din Giurgiu
Îngrozitoare criză de gelozie. Un tânăr de 20 de ani din București a înjunghiat-o pe iubita sa, o minoră din Giurgiu. Foto simbol: Inquam Photos/ Octav Ganea

O întâmplare teribilă a avut loc în cursul zilei de astăzi în localitatea Frătești din județul Giurgiu. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a înjunghiat o minoră.

Fetița a fost transportată la spital

O fetiță de 13 ani din județul Giurgiu a fost înjunghiată joi, 11 aprilie 2024, de către un tânăr de 20 de ani din București.

Întâmplarea s-a petrecut în localitatea Frătești. Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată în cursul zilei de astăzi și s-a deplasat la fața locului.

Totodată, minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit știrileprotv.ro, cei doi ar fi format un cuplu și obișnuiau să se întâlnească în casa bunicii fetei, acolo unde ar fi avut loc și incidentul. Bărbatul, cu 7 ani mai mare decât victima, ar fi agresat-o pe fondul geloziei.

La data de 11 aprilie a.c., ora 13.16, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Frăteşti, o minoră, de 13 ani, ar fi fost înjunghiată de către un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Giurgiu.

Tânărul a fost depistat de polițiști, la scurt timp după producere evenimentului. În prezent, acesta se află în custodia Poliției.

O minoră a dispărut de acasă, de la domiciliul din Sectorul 2 al Capitalei

O minoră a plecat de acasă joi, 11 aprilie, din Sectorul 2, în jurul orei 1:00 și nu a mai revenit până în prezent. Poliția Capitalei îi roagă pe bucureștenii care au văzut-o sau care pot oferi informații despre ea să sune la 112.

Minora dispărută se numește Petrache Maria Geanina. Aceasta este în vârstă de 17 ani.

Tânăra dată dispărută are o înălțime de 1,65 de metri și căntârește 65 de kilograme. Totodată, aceasta are un ten deschis, părul de culoare șaten și ochii verzi.

La data dispariției (11 aprilie), aceasta era îmbrăcată cu un capot negru, cu buline albe și în picioare purta papuci.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, iar aceasta este dată în urmărire la nivel național.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies