Îngrămădeală fenomenală la Primark, încă din primele minute de la deschiderea magazinului din ParkLake

15 dec. 2022
3554 Afișari
Îngrămădeală fenomenală la Primark, încă din primele minute de la deschiderea magazinului din ParkLake
Îngrămădeală fenomenală la Primark, încă din primele minute de la deschiderea magazinului din ParkLake | Sursa foto: Facebook

Bucureștenii s-au dus cu sutele la mall, la ParkLake, unii probabil să fie primii care intră în magazinul Primark, primul desschis în România de acest retailer „fast fashion”

Când vezi imaginile, ai senzația că pur și simplu oamenii au stat prin preajmă pe la mall dacă nu peste noapte, măcar cu noaptea-n cap, să fie siguri că vor face parte din gașca primilor clienți ai primului Primark deschis în România.

Îngrămădeală fenomenală la Primark, încă din primele minute de la deschiderea magazinului din ParkLake
Sursa foto: captură video A3-CNN

„Mă simt privilegiată să fiu early shopper la Primark”

În minutul în care ușile magazinului se deschid, lumea e deja pregătită de șhopping, Este, efectiv, ca-n block-start. Plus coadă, după cum vorbește lumea din proprie experiență:

Am așteptat 35 de minute să intru!

Unii dintre clienții filmează, alții dansează, unii se duc țintă prin zonele lor de interes din magazin. Asta, desigur, după ce reușesc să pătrundă în magazin prin intrarea în care, la un moment dat, n-ai loc să arunci un ac.

Iar ce-ați citit mai sus, acolo între ghilimele, este exact ce mărturisește, pe Facebook, unul dintre clienții care au izbândit azi, la deschidere. Doamna povestește așa:

“Mă simt privilegiată să pot fi un early shopper la Primiark Romania. Materialul-vedetă al sezonului (…) pare să fie blănița: găsești colanți cu blăniță pe dinăuntru, dar și pe afară, veste de blană, halate, paltoane, inclusiv niște haine de casă colorate hazliu în care să te îmblănești (îmblănezi?) cu totul, până și bustiere cu blăniță! E raiul cadourilor acolo, sunt o mulțime de lucrușoare adorabile, la prețuri absolut decente! (…) O chestie foarte interesantă mi se pare și existența cabinelor de probă „de familie”, mai spațioase decât cele obișnuite.”

Așadar, în București există acum încă un retailer de fast fashion (haine și încălțăminte „în tendințe”, la prețuri mici) pe lângă Zara, H&M, Bershka, Stradivarius, C&A și lista încă  ar mai putea continua.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies