Infrastructură cetățenească: o groapă imensă care s-a căscat pe o stradă din Sectorul 1, marcată de bucureșteni cu lăzi și cutii. PS Încape un Smart în ea

27 feb. 2023
3644 Afișari
Infrastructură cetățenească: o groapă imensă care s-a căscat pe o stradă din Sectorul 1, marcată de bucureșteni cu lăzi și cutii. PS Încape un Smart în ea
Infrastructură cetățenească: o groapă imensă care s-a căscat pe o stradă din Sectorul 1, marcată de bucureșteni cu lăzi și cutii. PS Încape un Smart în ea | Sursă foto: Facebook-Info Trafic Rutier - Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare

O groapă imensă a apărut în Sectorul 1, iar șoferii se atenționează între ei pe grupurile de Facebook. „Craterul” din pământ a fost marcat de către cetățeni cu lăzi și cutii de carton, pentru a atrage atât atenția șoferilor, cât și și a trecătorilor.

Cu puțină neatenție, poți cădea în ea. Și nu doar ca trecător, ci și cu mașina. Groapa este atât de mare încât poate pica cu ușurință o mașină mică în ea( sau cel puțin așa spun oamenii de pe Facebook).

”Groapa de la intersecție, piscina gratuită a Sectorului 1”

Groapa imensă se află la intersecția dintre străzile Brânarul și Panciu, din Sectorul 1. Nu se știe cauza apariției sau când vor lua autoritățile măsuri.

Pentru moment, un bucureștean a postat o atenționare pe grupul de Facebook „Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare”. Bărbatul a pus câteva poze cu groapa imensă din intersecție și a scris „Atenție!”.

Groapa dintr-o intersecție din Sectorul 1
Groapa dintr-o intersecție din Sectorul 1. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Rutier – București și Ilfov/ Cristi Moscu
Groapa imensă din Sectorul 1
Groapa imensă din Sectorul 1. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Rutier – București și Ilfov/ Cristi Moscu
Groapa plină cu apa din intresecție
Groapa plină cu apa din intresecție. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Rutier București și Ilfov/ Cristi Moscu

Postarea bărbatului a strând câteva reacții și comentarii din partea membrilor grupului.

O parte dintre ei au întrebat dacă au fost anunțate autoritățile sau dacă s-au luat măsuri cu privire la problemă. Ceilalți internauți au început să se amuze și să facă glume pe seama „piscinei din Sectorul 1”.

Câteva dintre comentariile postării:

  • „Piscină pentru Cruella de la S1”- M. I.
  • „Fac parcări subterane!”- L. Ș. G.
  • „Sectorul 1 beneficiază de piscină gratuită”- C. M.
  • „Doamne ferește! România 100% ! Sunt curios, ceva autorități au venit la fața locului? Sau noroc cu oamenii care au semnalizat cum au putut „craterul”.”- A. R.
  • „Cazi cu tot cu mașina…”- C. A.
  • „Sesizează poliția, totuși mulțumim că ne-ai anunțat și pe noi…”- E. G. I.

Groapa uriașă de pe Calea Văcărești

Groapă din intersecția străzilor Brânarul și Panciu o depășește ca dimensiuni și ca grad de pericol pe cea de pe Calea Văcărești.

Groapa de pe Calea Văcărești a fost observată tot de către un șofer de pe grupul de Facebook Info Trafic Rutier- București și Ilfov. Oamenii și-au atras atenția între ei să o ocoloească sau să aibă grijă când trec pe lânga ea.

Citește mai multe AICI.

În cazul în care bucureștenii doresc să facă sesizări cu privire la gropile din Capitală, pot apela Brigada Poliției Rutiere București:

La numărul 021/9544 ne puteți sesiza permanent, telefonic, sau la adresa de email:  [email protected], pentru operativitate în rezolvarea problemelor urgente întâlnite în traficul bucureștean (ambuteiaje, gropi în carosabil, semafoare defecte, formare de polei etc.), ca și pentru sugestii, sesizări, întrebări sau recomandări privind îmbunătățirea activității Brigăzii Rutiere.

Te-ar putea interesa și:

Cookies