Infractori prinși în flagrant în timp ce au jefuit o bătrână în autobuz

de:
26 mai 2015
2 Afișari
Infractori prinși în flagrant în timp ce au jefuit o bătrână în autobuz

Astfel, în jurul orei 16.30, poliţiştii Compartimentului Flagrant al Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, comise în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat doi bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei marți.

Astfel, s-a procedat la supravegherea celor în cauză, iar unul dintre aceştia a fost observat cum, în timp ce se afla în autobuzul liniei 336, a sustras un portofel din geanta unei femei, în vârstă de 71 de ani.

Portofelul a fost înmânat celui de-al doilea bărbat, care se afla în apropiere, moment în care poliţiştii au procedat la prinderea şi imobilizarea bănuiţilor.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs prin săvârşirea infracţiunii, estimat la 1.800 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Cookies