Infosys deschide un Centru de Securitate Cibernetică în Bucureşti

de:
29 iul. 2019
0 Afișari
Infosys deschide un Centru de Securitate Cibernetică în Bucureşti

Conform unui comunicat remis, luni, înfiinţarea acestui centru reprezintă o extindere a serviciilor furnizate prin intermediul Centrului de Inovaţie Digitală Infosys, deschis în Bucureşti în urmă cu câteva luni.

„Centrul de Securitate Cibernetică va oferi servicii complete de monitorizare şi protecţie cibernetică în timp real, 24/7, pentru a sprijini companii europene şi globale în demersul lor de transformare digitală. Aceste servicii – ce includ monitorizare, managementul şi remedierea problemelor, depistarea ameninţărilor potenţiale, analize de securitate, descoperirea incidentelor şi modalităţi adecvate de reacţie – vor fi furnizate de specialişti certificaţi şi cu înaltă calificare în domeniul securităţii cibernetice. Serviciile oferite respectă în totalitate reglementările naţionale specifice”, se menţionează în comunicat.

Totodată, Infosys îşi extinde actuala echipă din România prin recrutarea de talente pe plan local şi prin investiţii în formare avansată atât pentru angajaţii actuali, cât şi pentru cei viitori.

„Pe parcursul transformării lor digitale, companiile trebuie să asigure, în mod constant, un mediu securizat în care clienţii să aibă deplină încredere. Protecţia împotriva ameninţărilor cibernetice actuale şi viitoare este vitală. Fiecare afacere trebuie să fie, încă de la început, un mediu sigur şi să aibă o viziune cuprinzătoare asupra potenţialelor ameninţări din mediul informaţional, prin monitorizare constantă şi management. Centrele noastre de securitate cibernetică ajută companiile să prevină, să detecteze şi să răspundă atacurilor cibernetice dintre cele mai elaborate, permiţându-le astfel să îşi conducă afacerile din domeniul digital în deplină siguranţă”, a declarat Vishal Salvi, chief information security officer & head of Cyber Security Practice, Infosys.

La rândul său, Ravi Kumar S., preşedintele Infosys a afirmat că noul centru dezvoltă capacitatea companiei de a furniza clienţilor săi soluţii complete de securitate cibernetică.

„La lansarea Centrului de Inovaţie Digitală din Bucureşti, în urmă cu câteva luni, ne-am angajat să deschidem un Centru de Securitate Cibernetică pentru a răspunde, în mod corespunzător, aspectelor de securitate ale transformării digitale specifice clienţilor noştri. Acest Centru se adaugă reţelei globale Infosys şi ne dezvoltă capacitatea de a furniza clienţilor noştri soluţii complete de securitate cibernetică. România este un lider consacrat pe piaţa europeană de talente din domeniul securităţii cibernetice şi este o alegere firească pentru investiţiile noastre şi pentru dezvoltarea potenţialului de cercetare şi inovare în domeniul securităţii cibernetice”, a spus Ravi Kumar.

Cookies