Informații utile despre produsele Vascar, dezvăluite de Directorul General, Vlad Ciuburciu (P)

23 iul. 2021
28 Afișari
Informații utile despre produsele Vascar, dezvăluite de Directorul General, Vlad Ciuburciu (P)
Informații utile despre produsele Vascar, dezvăluite de Directorul General, Vlad Ciuburciu

Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri, specialități din carne, conserve, semipreparate și carne fresh din România, a dezvăluit câteva informații despre produsele companiei cu sediul în Vaslui, pe care o conduce începând din anul 2017. 

Cu o tradiție îndelungată în acest domeniu extrem de competitiv, întrucât a fost fondată în anul 1984, sub numele de Industria Cărnii, compania Vascar nu a renunțat niciodată la ingredientele tradiționale românești, care aduc aminte de copilărie și de mesele în familie. Însă, a inovat continuu, iar direcția actuală presupune eliminarea completă a E-urilor, aditivilor, conservanților și coloranților alimentari.

„În ultimii ani, consumatorii produselor Vascar, și în special cei tineri, sunt din ce în ce mai preocupați de o alimentație sănătoasă și, în consecință, de componența produselor pe care le consumă. Prin urmare, aceștia petrec destul timp în supermarket-uri și hypermarket-uri, studiind etichetele produselor pe care intenționează să le cumpere. În cazul celor comercializate de către noi, pot avea garanția că vor găsi toate informațiile care îi interesează”, spune Vlad Ciuburciu.

Această tendință se reflectă și în schimbările efectuate de către Directorul General în ceea ce privește gama de produse Vascar. „Noul trend, care a pornit drept unul internațional și a ajuns și în țara noastră destul de rapid, este, de altfel, motivul pentru care am lansat gama de produse Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în Bucate, cel de-al doilea brand Vascar. Vrem să oferim consumatorilor ceea ce își doresc: produse din carne cu un gust deosebit, dar și ingrediente 100% naturale. Această gamă include numeroase sortimente fără E-uri, aditivi, coloranți sau conservanți alimentari, având un gust bogat și savuros, 100% natural. Produsele noastre sunt obținute din carne atent selecționată, îmbogățită numai cu condimente naturale”, mai precizează Ciuburciu (Vascar).

Ciuburciu

Acesta a vorbit și despre câteva informații care nu se regăsesc, la propriu, pe eticheta produselor Vascar, însă a căror importanță nu poate fi trecută cu vederea, întrucât se reflectă în calitatea finală a mezelurilor, specialităților, conservelor și semipreparatelor care părăsesc fabrica din Vaslui și ajung în întreaga țară, dar și peste hotare. 

„Suntem una dintre cele mai longevive și experimentate companii din industria cărnii din România, cu o activitate neîntreruptă de peste 37 de ani. Dispunem de unele dintre cele mai avansate soluții tehnologice, în care continuăm să investim, avem printre cele mai sigure standarde de calitate și numeroase certificări internaționale. Însă cea mai importantă valoare care ne definește este reprezentată de responsabilitatea față de consumator”, spune Vlad Ciuburciu.

Directorul General Vascar atrage, însă, atenția că tehnologiile moderne și cele mai bune rețete nu sunt suficiente pentru ca produsele companiei să prindă la public, fiind nevoie și de un alt „ingredient” special. 

„Adevăratul secret al mâncării gustoase constă în pasiunea cu care este pregătită pentru clienții noștri. Aceștia sunt întotdeauna pe primul plan și încercăm mereu să le oferim preparate alese și experiențe unice la masă, așa cum merită și își doresc”, spune Vlad Ciuburciu.

Cookies