Informații importante pe care trebuie să le cunoști atunci când te apuci de Airsoft (P)

29 mart. 2021
14 Afișari
Informații importante pe care trebuie să le cunoști atunci când te apuci de Airsoft (P)
79143071 - two officers in military intelligence

In Airsoft, armele si respectul acordat celorlati jucatori sunt lucruri foarte importante, dar conteaza foarte mult si echipamentul de protectie.

Articole de care ai nevoie pentru Airsoft

Echipamentul de protectie este intotdeauna obligatoriu, indiferent unde joci sau cu cine joci. Iata care sunt articolele de care ai nevoie inainte de inceperea unui joc:

  • Ochelarii sunt cei mai importanti pentru protejarea ochilor;
  • Masca – exista mai multe tipuri de masti – o masca poate fi folosita pentru a acoperi partial sau in totalitate fata jucatorului si este foarte importanta pentru protectia fetei;
  • Vesta, casca si bocancii, de asemenea, nu trebuie sa lipseasca din echipament. Bocancii potriviti te ajuta la agilitate si iti protejeaza picioarele.

Dupa ce ai tot echipamentul de mai sus, intotdeauna e nevoie si de un rucsac tip militar pentru transportul mai usor a uneltelor si al lucrurilor de care ai cea mai multa nevoie pe teren. Din rucsac nu trebuie sa iti lipseasca niciodata: cheie imbus, ulei siliconic, surubelnita, lavete si rezerve de cartuse. Cu siguranta o sa ai nevoie si de cateva rezerve cum ar fi: apa, batoane de ciocolata pentru rontait, sfoara, lanterna, haine de schimb si baterii.

De tinut minte si foarte important este faptul ca fara echipamentul necesar nu poti juca intr-un loc amenajat special pentru airsoft. De asemenea, nu se recomanda organizarea unui joc de Airsoft intr-un loc care nu este special amenajat si se dau amenzi daca se joaca in perimetrul casei. Este foarte important sa fie utilizat tot echipamentul pentru Airsoft si sa fie respectate toate regulile. Toti participantii trebuie sa fie disciplinati si sa respecte regulile pentru a avea parte de o experienta cat mai buna si distractiva din toate punctele de vedere, indiferent daca se cunosc intre ei sau nu.

Alte aspecte de care trebie sa tii cont atunci cand joci Airsoft

Trebuie luat in calcul si faptul ca intr-un joc de Airsoft trebuie sa fim corecti intotdeauna si sa ne pastram calmul indiferent de ce se intampla, chiar daca apare o neintelegere intre coechipieri sau intre toti participantii la acest joc. Chiar daca iti cumperi cele mai bune pistoale Airsoft, in final, tot experienta de joc conteaza cel mai mult.

Chiar si atunci cand mergi pentru prima data la Airsoft, este recomandat sa tii cont de aceste reguli. Stai putin pe margine si observa cum joaca ceilalti pentru a-ti face o idee despre cum decurg lucrurile pe ”campul de lupta”. Dupa ce ai inteles notiunile de baza ale acestui sport, poti intra pe teren pentru a demonstra abilitatile tale in lupta.

Pana la urma experienta se castiga jucand. Asculta sfaturile jucatorilor cu vechime mai mare in acest domeniu si respecta regulile. In cele din urma, pune in practica tot ce ai invatat de la cei mai experimentati decat tine si de aici totul ar trebui sa mearga perfect. Pana la urma distractia conteaza cel mai mult intr-un joc de Airsoft. Dupa ce te joci, vine si timpul in care trebuie sa cureti armele si echipamentul, asa ca asigura-te ca totul e pus la locul lui ordonat si curat.

Cookies