Informații de ultimă oră despre valul 2 de vaccinare anti-COVID în București. Ce anunță Prefectura

08 ian. 2021
108 Afișari
Informații de ultimă oră despre valul 2 de vaccinare anti-COVID în București. Ce anunță Prefectura

Prefectura București: Ziariștii, în valul doi de vaccinare .

Autoritățile se pregătesc deja pentru etapa a doua de vaccinare. După cadrele medicale și angajații din centrele sociale, vine rândul celor care lucrează în domenii esențiale, așa cum sunt ele prevăzute în Hotărârea de Guvern care stabilește strategia imunizării.

Între cei menționați pentru etapa a doua sunt și jurnaliștii.

Prefectura Municipiului București a transmis un comunicat de presă prin care anunță această nouă campanie de identificare a angajaților care vor beneficia de imunizare în valul doi.

„Având în vedere că personalul din mass-media care desfășoară activități cu risc crescut de expunere la infecția cu SARS-CoV-2, cum ar fi reportaje în unități medicale, este enumerat în adresa Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, vă aducem la cunoștință că aveți posibilitatea completării machetei anexate prezentului comunicat de presă, cu numărul de persoane care doresc vaccinarea”, scrie un comunicat al Prefecturii București.

De la începutul pandemiei, mai multe redacții au avut de suferit din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19. În noiembrie, de exemplu, Pagina de Media scria că în TVR, au fost înregistrate 80 de cazuri de îmbolnăvire cu Covid.

Cookies