Informare meteo de vreme rea pentru București. Temperaturi deosebit de mici în Capitală

15 apr. 2021
1936 afișări
Informare meteo de vreme rea pentru București. Temperaturi deosebit de mici în Capitală

ANM a emis o informare meteo de vreme rea pentru București. Meteorologii precizează că temperaturile vor fi foarte scăzute.

Informare meteo de vreme rea pentru București. ANM a emis o prognoză valabilă până vineri, care vizează și Capitala și anunță o vreme deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie.

Până vineri, la ora 10:00, în toată ţara vor fi precipitaţii moderate cantitativ – local 15 – 25 l/mp şi izolat, îndeosebi în nord-vest şi centru, 30 – 40 l/mp.

Vremea în Bucureşti

Până vineri, în Bucureşti, vremea va deveni deosebit de rece. Joi se vor înregistra valori termice maxime de 11-13 grade. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, cu rafale de 40-45 km/h. Temperaturile minime vor fi de 3-4 grade.

Vineri, temperatura minimă va fi de 2 grade, iar cea maximă de 14 grade. Vor exista condiții de ploaie și vânt.

Vremea în țară

În Transilvania şi în Maramureş vor fi ploi, dar şi perioade cu lapoviţă şi ninsoare (cu precădere în noaptea de joi spre vineri) pe alocuri şi temporar cu depunere de strat de zăpadă. Trecător, precipitaţii mixte se vor semnala şi în zonele deluroase din restul teritoriului.

La munte, treptat, vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă local consistent şi în special la altitudini de peste 1500 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde rafalele vor depăşi 70 – 80 km/h şi va fi viscol.

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, îndeosebi în sud şi sud-est, cu până la 60 – 65 km/h în Oltenia, amplificând senzaţia de rece.

Cookies