Inedit: Unei femei din București i s-a livrat acasă gunoiul lăsat în stradă, însoțit de o amendă

15 nov. 2021
668 Afișari
Inedit: Unei femei din București i s-a livrat acasă gunoiul lăsat în stradă, însoțit de o amendă

Poliția locală a avut o acțiune moralizatoare în București, la îndrumarea primarului de sector. Mare i-a fost surpriza unei bucureștene care credea că a scăpat de deșeuri, ca acestea să-i fie returnate la domiciliu.

O femeie din București a primit acasă gunoiul de care credea că a scăpat, dar și o amendă. Evenimentul s-a petrecut în Sectorul 6, iar conform imaginilor postate de primarul Ciprian Ciucu, identificarea vinovatei de aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor s-a realizat prin simpla verificare a datelor de pe cutiile primite, probabil, de Black Friday.

Primarul avertizează că în Sectorul 6 se află camere mobile care sunt mutate în funcție de locurile unde se depozitează cu predilecție deșeuri. Ciucu spune că este mult mai simplu ca să fie sunat serviciul de la Urban SA care vine să ridice deșeurile voluminoase.

„Acum sper să nu-i fie cu supărare doamnei D.M. din Sectorul 6, dar am rugat Poliția Locală să-i returneze gunoiul abandonat pe spațiul public, împreună cu o amendă. Doamnă, e mult mai ieftin și mai civilizat să sunați la Urban S.A. și să le spuneți să vină să vă ridice deșeurile voluminoase.
Politia Locală și inspectorii primăriei sunt tot mai prezenți pe stradă. Am luat încă 10 camere mobile pe care le montăm în locurile în care se depozitează necontrolat deșeuri.”, a scris Ciucu pe Facebook.

Deșeurile voluminoase se colectează, în Sectorul 6, de către Urban SA, iar pe site-ul companiei de salubritate sunt date despre felul în care se pot strânge deșeurile.

 

 

Tags:
Cookies