Inedit despre 3 shootere care au cucerit gamerii din intreaga lume

01 sept. 2020
2 Afișari
Inedit despre 3 shootere care au cucerit gamerii din intreaga lume

Mai multe shootere care au aparut relativ recent, vin cu o serie de aspecte inedite, care fac ca experienta jucatorului sa fie cu adevarat unica. Fie ca este vorba despre diferente sau imbunatatiri ale versiunilor initiale, fie ca este vorba despre anumite detalii grafice, Battlelog.co prezinta anumite aspecte inedite despre shooterele care au cucerit gamerii din intreaga lume.

Call of Duty este in mod cert unul dintre cele mai realiste shootere

Call of Duty este un joc care a facut istorie, fiind nominalizat inca de la prima aparitie ca unul dintre cele mai realiste shootere si cu siguranta in topul shooterelor cu cea mai buna grafica. Inca de la debut, acest joc s-a imbunatatit continuu, insa a pastrat ideea de baza. Incepand cu Call of Duty Modern Warfare, jocul aduce ceva complet nou fanilor si devine pentru prima data cross platform. Aceasta este o veste grozava pentru ca inseamna ca daca un prieten joaca pe Xbox One, dar celalalt are doar PS4, cei doi pot juca impreuna.

De asemenea, un alt aspect care atrage atentia jucatorilor este Call of Duty Wallhack, un cheat interesant care permite jucatorilor sa vada prin pereti sau prin elementele compacte din jurul lor. Chiar daca cele mai multe cheaturi au fost detectate, acesta este cu siguranta unul care va ramane mult timp.

Rogue Company ofera personaje unice care sunt potrivite multor stiluri de joaca

Indiferent daca un player prefera sa puna capcane cu Ronin, sau prefera varianta in care se comporta ca o intreaga armata intr-un singur om cu Chaac, pentru fiecare jucator exista un pic din toate. Rogue Company ofera mai multe optiuni decat orice alt joc de tip shooter battle royale existent pana acum.

De asemenea, in jurul acestui joc s-au dezvoltat cele mai multe Battlelog’s Rogue Company hacks, care in ciuda intentiei clare a companiei producatoare de a le elimina, reusesc sa supravietuiasca si sa aiba efect in joc.

Valorant este special inclusiv prin faptul ca este o versiune SF a CSGO

Pe langa faptul ca Valorant este o versiune SF a CSGO ceea ce il face foarte special, difera si gameplay-ul. Exista intr-adevar unele asemanari intre CSGO si Valorant, insa meciurile din Valorant sunt jucate 5v5, atacatorii fiind cei care pun bomba, denumita spike, pe unul dinte cele trei locuri de pe harta.

Exista o faza de cumparare pentru fiecare echipa in care playerii pot achizitiona anumite abilitati si arme pentru urmatoarea runda. Un alt aspect la fel de special este faptul ca in Valorant personajele diferite au abilitati diferite. De asemenea, aceasta lista de skilluri este completata si de o abilitate finala care trebuie sa fie incarcata din timp.

Chiar daca alegerea armelor este similara, in realitate ai la dispozitie mai putine arme in Valorant, insa acest lucru nu reprezinta o problema pentru playeri, deoarece armele din CSGO erau oricum prea multe si unele dintre ele nu erau folosite de absolut nimeni.

Acestea sunt cele mai importante aspecte care fac ca anumite jocuri sa fie diferite de altele si care fac ca noile shootere sa fie considerate speciale de un numar mare de playeri.

Cookies