Industria jocurilor de noroc dă o mână de ajutor campaniei de vaccinare anti-COVID [VIDEO]

28 apr. 2021
63 afișări
Industria jocurilor de noroc dă o mână de ajutor campaniei de vaccinare anti-COVID [VIDEO]

Angajații din industria de jocuri de noroc doresc să convingă cât mai mulți români să se vaccineze. Astfel, marile case de pariuri și-au unit forțele și au pregătit o campanie pro-vaccinare ce se va difuza la televizor, în online, dar și în agențiile de jocuri de noroc.

Campania are sloganul „Jucăm Responsabil. Ne Vaccinăm”, și este realizată de Romanian BookMakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România, Rombet – Asociaţia Organizatorilor de Jocuri de Noroc şi Romslot – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi.

Campania va începe de astăzi, 28 aprilie. Ce buget pun la bătaie organizatorii

Primele spoturi realizate vor rula pe toate marile posturi de televiziune începând de miercuri, 28 aprilie. Mai mult, mesajele pro-vaccinare sunt transmise și pe paginile de Facebook, Instagram și Linkedin ale companiilor de jocuri de noroc care sunt înscrise în asociațiile care finanțează campania.

Bugetul total al campaniei, care este alcătuită din spoturi TV, materiale online, afișe stradale, dar și printuri din sălile de joc, se ridică la aproximativ 100.000 de euro, potrivit paginademedia.ro.

Campania pro-vaccinare presupune 5 spoturi pentru televiziune, dar și mesaje ale angajaților din sălile de jocuri și pariuri. Mai mult, cei care îi vor încuraja pe români să se vaccineze anti-COVID nu vor fi actori, ci chiar angajați din industria jocurilor de noroc. Spoturile vor rula în pauzele publicitare preț de o lună, timp în care se vor împărți și materiale informative, precum flyerele, în locațiile de jocuri de noroc.

„Clienții au încredere în angajații din sălile de jocuri”

„Industria jocurilor de noroc din România are 45.000 de angajaţi. Aceşti 45.000 de angajaţi sunt, ca într-un puzzle, piese esenţiale pentru reîntoarcerea la normalitate şi îşi pot convinge, la rândul lor, familia, colegii, prietenii, cunoscuţii. Astfel, avem 45.000 de persoane  care pot să transmită mesaje oneste, să îşi povestească experienţa, sunt oameni ca noi toţi, cu idealuri comune.
În plus, angajaţii ne cunosc clienţii, clienţii au încredere în angajaţii din sălile de jocuri şi pariuri. Vrem să ne convingem inclusiv partenerii de afaceri, iar aceştia vor fi, la rândul lor, diseminatori ai argumentelor pro-vaccinare”, a declarat Dan Iliovici, vicepreşedinte Rombet.
Iată și primul spot al campaniei „Jucăm Responsabil. Ne Vaccinăm”, care va începe de azi, 28 aprilie:
Cookies