COOL CITY

Indie Jules @ Selectro

Selectro ignora romantismul specific perioadei si va face propuneri indecente, miercuri, in Expirat si OtherSide.

Prima il include pe Indie Jules impreuna cu sound-ul sau unic si productiile impecabile in zona Indie / Electronica cu accente Disco sau House, alaturi de Marika la pupitrul din Expirat.

A doua include mult Deep si Tech, in OtherSide din partea DJ-ilor Dance FM – Byby& Eddy in timp ce line-up-ul scenei 2 este completat de rezidentii Selectro: Greeg si Moonsound.

Despre Indie Jules:

Iulian Cuculea produce din 2004 iar alias-urile sub care este cunoscut publicului includ: Digital Nature, Jules and Jazper sau Indie Jules. Si-a perfectionat productiile in epoca Trance pentru ca mai tarziu sa migreze spre Techno si spre sound-uri Electronice o idee mai experimentale. Piesele sale au tinut capul de afis cam peste tot in lume pe parcursul anilor. Au aparut in Essential Mix-ul lui Pete Tong, au primit support din partea lui Sven Vath, Bodzin, Magda, Richie Hawtin sau Dubfire. Iulian va fi prezent in Expirat cu sound-ul Indie Jules, proaspat semnat la label-uri ca TEXT / Domino, Border Community sau Traum si ce a atras deja atentia pe plan international unor DJ ca Justus Kohncke, Nathan Fake, Trentemoller sau Laurent Garnier.

www.soundcloud.com/indiejules

www.soundcloud.com/bybydj

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button