“Îndepărtăm orice tatuaj, mai puțin de pe pleoape și de pe penis”. Afacerea din București care scoate greșelile tinereții din piele

10 aug. 2021
2213 afișări
“Îndepărtăm orice tatuaj, mai puțin de pe pleoape și de pe penis”. Afacerea din București care scoate greșelile tinereții din piele
“Îndepărtăm orice tatuaj, mai puțin de pe pleoape și de pe penis”. Afacerea din București care scoate greșelile tinereții din piele sursa foto: b365.ro

“Îndepărtare Ștergere Tatuaje București” este numele unei afaceri care a început acum patru ani în capitala României. În anii '70, băieții se tatuau în armată, își făceau zarul cu 5 puncte care semnifică singurătatea între patru pereți, deși în armată numai singur nu ești. Apoi, a apărut “Cupidonul”, floricelele, înscrisurile rudimentare, “I love you baby”. După anul 1989, moda tatuajelor a explodat. Astăzi, în București sunt peste 300 de saloane, dar numai 11 au autorizație de funcționare de la DSPB. In plus, patronii de saloane susțin că mai există vreo mie de tatuatori care lucrează la negru, în blocurile din București. Pentru “Îndepărtare Ștergere Tatuaje București”, orice greșeală, înseamnă un client nou. Dacă ați avut o rătăcire, mai jos aflați cum o puteți îndrepta.

Când iubești, faci multe prostii, cum ar fi să-ți aplici un tatuaj. Dar lanțul de iubire se poate rupe, vasul de porțelan se sparge, apa trece, iar tatuajele rămân. Cum le scoți? Cât te costă? Cât te doare?

tatuaj
10 Cât te costă? Cât te doare?

O jumătate dintre cei tatuați se razgândesc și vor să scape de marcaj

Sondajele de opinie spun că o jumătate dintre cei tatuați se razgândesc și vor să scape de marcaj. Pur și simplu “pecetea” nu se mai potrivește cu personalitatea lor, cu ceea ce simt și gândesc. Pentru cei care și-au desenat prostii pe corp, s-a inventat și metoda laser care scoate neplăcerea din piele. Laserul produce impulsuri scurte, de ordinul nanosecundelor și reușește să îndepărteze toți pigmenții. Tratamentul este diferit pentru fiecare pacient în parte, se ține cont de vârstă, de tipul de tatuaj, culoarea pielii, adâncimea și suprafața tatuajului.

Fiți atenți cu ce pecete va însemnați, ca să nu vă pară rău.

Afacerea scoaterii tatuajelor este la fel de mare ca cea a facerii lor

Procedura de scoatere a tatuajelor presupune o spațiere a ședințelor la 8-12 săptămâni pentru a permite organismului să elimine total fragmentele de culoare, iar pielea să aibă timp să se facă bine. Nu e un fel de burete care șterge totul pe loc, nici o radieră, ci ditamai laserul, frate. Fiți atenți cu ce pecete va însemnați, ca să nu vă pară rău.

Tatoo OFF este o firmă din București, specializată în scoaterea tatuajelor nedorite.

Tehnologia laser este cea mai sigură și cea care „lasă” cele mai puține urme”

Tattoo OFF: “Suntem un cabinet specializat în îndepărtare de tatuaje și doar îndepărtare de tatuaje. Oferim acest serviciu de 4 ani. Avem un portofoliu de peste 2000 de clienți și peste 10.000 de proceduri. Am început această afacere pentru că și eu la rândul meu am trecut prin acest proces și am dorit să îmbunătățesc serviciile. Prin urmare am devenit cadru medical și am obținut certificare LASER. Am optat pentru tehnologia laser pentru că este cea mai sigură (efecte adverse maximum câteva zile) și cea care „lasă” cele mai puține urme”.

Lucrăm cu trei lasere, inclusiv cu râvnitul PicoLaser”

Tattoo OFF: “Am început cu un laser nou ND-YAG Q-switched, urmând să îmbunătățim și aparatura, achiziționand mai multe lasere și înlocuind un laser după 18 luni de folosință. Deși ele pot fi folosite până la 10 ani. În prezent avem 3 lasere: ND-yag Q-switch portabil, ND-YAG Q- Switched profesional și mult râvnitul, PicoLaser. Acestea fiind complementare și, în funcție de tatuajul clientului, alegem tehnologia pentru cele mai bune rezultate și cât mai puține neplăceri. Investim continuu să îmbunătățim calitatea serviciilor, de la spațiu si până la consumabilele folosite. Laserele au și ele niște consumabile (lămpile și revizii), care dacă nu sunt înlocuite, nu mai dau randament.”.

tatuaj
Pielea este pinza pentru pictorii tatuatori.

Tatuajele sunt pe viață și orice procedură de îndepărtare reprezintă un act medical”

Tattoo OFF: “Tatuajele sunt pe viață și orice procedura de îndepărtare reprezintă UN act medical. Prin urmare se realizează în urma unui acord de consimțământ în care clientul își asumă starea de sănătate și respectarea indicațiilor post-procedură. Tratamentul cu laserul pentru tattoo removal se adresează oamenilor sănătoși! De aceea ne și selectăm clienții după o politică internă dezvoltată de-a lungul anilor.” 

Avem clienți de toate varsele, de la minori însoțiți de părinți, până la persoane de 70+ ani”

Tattoo OFF: “Putem scrie cărți despre clienții noștri și experiențele noastre cu ei, însă totodată le protejăm informațiile și le oferim toată discreția. Prin politica noastră nu întrebăm ce reprezintă tatuajul pe care nu și-l mai dorește și de ce dorește ca el să fie îndepărtat. Avem clienți de toate varstele, de la minori însoțiți de părinți, până la persoane de 70+ ani. În ultima perioadă a explodat realizarea de tatuaje și prin urmare într-un anumit procent și dorința de a scapa de ele. Doar că este mult mai ușor să îți personalizezi pielea, decât să ajungi să ai un țesut ca și cum nu a fost nimic acolo. În general majoritatea tatuajelor pot fi îndepărtate in proporție de maximum 90-95 %”.

tatuaj, laura
Cind vrei sa scapi de Laura cum faci?
Avem persoane care au dificultăți în a scrie, dar si directori de corporații, anteprenori de succes, piloți de avion și vedete”

Tattoo OFF: ”Procesul de îndepărtare fiind mult mai complex și ținând cont de o multitudine de factori (vârstă, poziție pe corp, coloristică, mărime, densitate, compoziția chimică a pigmentilor folosiți, sistem imunitar, fototip al pielii, câtă vitamina A și câtă vitamina K, stil de viață și mulți alți factori). Avem clienți din toate categoriile sociale și de toate vârstele. De la persoane care au dificultăți în a scrie, până la directori de corporații, anteprenori de succes, piloți de avion și vedete. Ponderea este mai mare în rândul femeilor și cu o medie de vârstă de 25-27 de ani. Am efectuat tratamente pe toate zonele corpului și am avut clienți cu tatuaje peste tot”.

tatuaj, olivia
Cind te saturi de Olivia, cum scapi de ea?
Ca politică nu intervenim pe ploape și pe penis”

Tattoo OFF: “Ca politică nu intervenim pe ploape și pe penis. În rest, nu există zona în care să nu intervenim. Unii dintre clienți ne apelează imediat după ce și-au realizat unul. Ori pentru că a fost o pulsiune de moment, ori că nu a ieșit cum își doreau. Doar că tatuajele proaspăt realizate sunt mai greu de îndepărtat decât cele vechi. Avem ca pondere de 25% scrisuri sau nume, care nu mai sunt dorite sau portrete ale diverselor persoane dragi”.

Cel mai mare tatuaj pe care le-am îndepărtat a fost unul pe tot spatele”

Tattoo OFF: “Uneori sunt tatuaje la modă, într-o zi am avut 6 clienți care doreau să îndepărteze lei/tigri, iar în alte zile sunt preponderente tatuajele cu trandafiri. Cel mai mare tatuaj pe care le-am îndepărtat a fost pe tot spatele. Mulți dintre clienți nu vor să le îndepărteze definitiv, doar să le diminueze pentru a-și realiza un alt tatuaj. Iar cei care deja au bătut ceva peste, complică procesul de îndepărtare deja complicat și își scad drastic șansele să scape de tatuajul nedorit. De multe ori cover-up-ul iese defectuos pentru că este influențat de tatuajul anterior. De aceea mulți tatuatori artiști ne recomandă înainte de-a realiza un cover up”.

Industria de tattoo a crescut enorm, acum tatuajele chiar putem să le considerăm o artă”

Tattoo OFF: “Tatuajele sunt la modă și credem că ai noștri clienți doresc să își personalizeze pielea pentru a fi diferiți. Vedem peste tot persoane tatuate, care influențează tinerii în a-și realiza un tatuaj. Jucători celebrii de fotbal. vedete internaționale, etc, pun umărul la a îngroșa programările la saloanele de realizarea tatuajelor. Doar că prin dinamica vieții, noi nu mai suntem persoanele de ieri, nu simțim în unele cazuri că tatuajul de care eram mândri, ni se mai potrivește. Dar el este acolo! Sau persoanele care au influențat dorința de a ne tatua și a le păstra forever, nu mai fac parte din viața noastră. Industria de tattoo a crescut enorm, acum tatuajele chiar putem să le considerăm o artă. Sunt tatuaje care arată 1:1 cu o imagine, însă chiar și așa…ne plictisim. Plictisul face parte din cotidianul nostru, cum tot din cauza plictisului, unele persoane își fac un tatuaj”.

Desen pentru tatuaj. Ne tatuăm din plictiseală si tot din plictiseală ne dăm jos tatuajele.

Recomandăm clienților să nu se tatueze”

Tattoo OFF: “Noi de fiecare dată când avem ocazia, recomandăm clienților să nu se tatueze, să se tatuaje cât mai puțin sau să îți realizeze un tatuaj temporar. Însă, și peste 10 ani, suntem siguri că vom fi apelați de persoane care nu își mai doresc tatuajele pe care și le fac astăzi. Există în cel mai bun caz, o medie de 10 ani, în care începe să nu-ți mai placă un tatuaj. Avem clienți cu tatuaje de peste 40 de ani, realizate în armată. Sunt preferatele noastre pentru că se duc cel mai repede și cel mai curat. Tarifele noastre sunt cele mai mici calitate-preț de pe piața din București: între 100 de lei și 700 de lei per ședința. în funcție de mărime, coloristică și complexitatea tatuajului”.

 

Nota B365.ro: De mai bine de un an, micile afaceri din București sunt într-o luptă inimaginabilă, într-o teribilă luptă pentru supraviețuire. Dar micile afaceri mai au o particularitate admirabilă: sunt “mânuite” de adevărați războinici, de supraviețuitori care, când le fuge pământul de sub picioare, învață să zboare. Sunt zeci de mici antreprenori care, de un an de zile, fac nopțile zile și socotesc fiecare centimă cu un singur scop: să nu înceteze să existe. Să nu dea oameni afară. Să nu-și piardă clienții care le deveniseră, deja, un fel de amici. Să reziste, să se adapteze și, dacă musai, să se reinventeze. „Micile afaceri din Marele Oraș” este proiectul B365.ro dedicat acestor oameni și afacerilor lor pe care se încăpățânează nu doar să le țină în viață, ci și să le dezvolte, dacă se ivește și cel mai mic prilej. Iată pe cine am mai cunoscut, ce am mai descoperit pînă acum prin București:

Regina de pe terenul de handbal e de-acum și stăpâna unui Regat de Gheață. “Iceball”, afacerea care a aruncat-o pe Oana Manea în viața de business din București

 

 

Cookies