INDAGRA începe mâine la București. Cel mai important târg dedicat utilajelor și produselor agricole e la Romexpo

25 oct. 2022
449 afișări
INDAGRA începe mâine la București. Cel mai important târg dedicat utilajelor și produselor agricole e la Romexpo
INDAGRA începe mâine la București. Cel mai important târg dedicat utilajelor și produselor agricole e la Romexpo / Sursă foto: Indagra.ro

De mâine începe, la București, târgul INDAGRA. Acesta este cel mai important eveniment dedicat utilajelor și produselor agricole din toată țara.

INDAGRA începe mâine la București

Evenimentul INDAGRA este organizat de către Romexpo în parteneriat cu Camele de Comerț și Industrie din România. Ediția de anul acesta a amplului eveniment va avea loc în perioada 26-30 octombrie 2022.

Acesta se va desfășura în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1, dar și pe platformele exterioare 1,2,4,10,11,12,12,V5 și V6.

În cadrul expoziție vor fi prezentate cele mai noi tendințe din următoarele domenii:

 • Agricultură,
 • Viticultură,
 • Horticultură,
 • Zootehnie.

Participanții la acest eveniment vor avea ocazia de întâlni parteneri și posibili clienți într-un mediu profesional. De asemenea, organizatorii au menționat că acesta se adresează atât companiilor din România, cât și celor din străinătate.

Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Peste 412 firme din România și din afara țării vor fi prezenta la Romexpo, pe o suprafață de 29.000 mp. Acestea își vor prezenta proiectele ce aduc un plus de valoare agriculturii românești.

Care este orarul evenimentului și cât costă biletul

Târgul INDAGRA este unul extrem de amplu, cu o tematică vastă. Acesta este împărțit pe sectoare ce sunt stric divizate. Iată care sunt acestea:

 • Sisteme de irigații, sere, solarii, material săditor, semințe, îngrășăminte, viticultură, silozuri,
 • Mașini utilaje și echipamente agricole, utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate,
 • Creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura, produse de uz veterinar,
 • Finanțe, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

În aceeași perioadă va avea loc și INDAGRA FOOD, un târg internațional dedicat industriei alimentare. 29% dintre firmele ce participa la acest eveniment sunt din străinătate. Mai exact este vorba despre companii din țări precum:

 • Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Serbia, Spania, Suedia, SUA, Turcia, Ungaria, Vietnam.

Organizatorii au anunțat și care va fi orarul evenimentului. Iată care este acesta:

 • De miercuri până sâmbătă (26 – 29 octombrie 2022): Târgul va fi deschis între orele 09:00-18:00
 • Duminică (30 octombrie 2022): Târgul va fi deschis între orele 09:00-16:00.

Accesul la eveniment poate se va face pe la porțile A și B ale Romexpo, iar biletul costă 10 lei/zi. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate au intrarea gratuită.

Cookies