Incredibilele asemănări dintre Andreea Moldovan și Mircea Geoană. Fabula lui Bulai

26 mai 2021
962 Afișari
Incredibilele asemănări dintre Andreea Moldovan și Mircea Geoană. Fabula lui Bulai
Cel mai cooltural loc de băut al Bucureștiului este o "sticlărie" 

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai, a livrat din nou. 

Omul este inegalabil în a produce rumori și umori. E genul ăla de tâmpitzel care ar face orice să atragă atenția: un fel de – dacă mai țineți minte – Eduard Tălmăcean, cel mai amuzant deputat PDL, care a dansat pe Michael Jackson intr-un studio teve, în aplauzele jurnaliștilor :

Are americanul o vorbă: „if no news, send rumors”. De curând omul (Iulian Bulai adică) a comentat cu obidă useristă împotriva politicienilor cei răi:

Să facem o psihanaliză pe text, deci. Aici avem un lapsus prejudecațional. De ce zic asta cu un aer atât de cult!? Pentru că arată două idei fixe ale mentalului colectiv românesc, dincolo de obligativitatea lecturii celebrei schițe : „Ion Roată și Cuza Vodă” – pun mai jos audio:

… de unde și cităm:

„Dar cu rușinea ce mi-a făcut, cum rămâne, măria-ta? Întrebă bătrânul. Cu rușinea, iaca așa rămâne, moș Ioane, zise Cuza-vodă, sărutându-l pe un obraz pe un obraz și pe altul, în fața mulțimii adunate acolo. Du-te și spune sătenilor dumitale, moș Ioane, că, pe unde te-a scuipat boierul, te-a sărutat domnitorul țării și ți-a șters rușinea” – The end. 

  1. Boierul este musai rău. Așa, by default. Faptul că mai este și român este o certificare a faptului că este indiscutabil rău. Boierul a fost Câțu, care i-a dat afară ca un adevărat mascul alfa pe masculul beta, Vlăduț, și pe Andreea Moldovan, femela omega care insista să se joace fotbal cu mască chiar pe terenul de fotbal. Ceea ce arată acel exces de zel al românului în a-l pedepsi pe alt român. 
  2. Domnitorul este musai “de-afară”. Este ori o companie, o organizație mondială, un nato, ceva străin. Că „străinii le face bine”. În țara noastră, în care multe silvae nu mai sunt, nu avem domnitori sau stăpâni de origine neaoșă. Nu știm noi să ne stăpânim cum ne stăpânesc străinii. Și la urma urmelor Klaus e neamț, da!!? Ce dacă zice BelaRusia la Bielorusia!?
  3. USR+ este pe minus cu competențele, dând afară și făcând să plece o pleiadă de oameni capabili pe care conducerea i-a scuipat cu toate meritele lor politice – vezi cazurile senatorilor Presadă și Goțiu sau al deputatului Zainea. Și lista e lungă. 
  4. Mircea Geoană, băiatul ăla cu „Mihaela, dragostea mea”, fostul și viitorul președinte al României (ultima mare spaimă a liberalilor),  a pățit la fel ca biata Andreea. L-au scuipat românii și a luat calea exilului și a ajuns secretar general adjunct al NATO. Deci, se poate chiar mai bine decât la OMS. 
  5. În concluzie, dragi telespecatori, numai străinii te pot scăpa de ingratitudinea cea rea a românilor. Sau de laserul de la Măgurele? Sau chiar de fostul sau de viitorul președinte? Ba de ruși, ba de covid, ba de incălzirea globală. 

Păi, nu?

Cookies