ARHIVA B365

INCREDIBIL! Primăria Bucureşti, pusă să demoleze un pasaj construit în proporţie de 40%

Procesul a fost pornit de un proprietar din zona, Danes Mihai, nemultumit de faptul ca piciorul podului se inalta la cativa metri de fereastra casei lui, iar primaria nu il expropriaza.

Lucrarea ar putea fi blocata insa, deoarece Tribunalul Bucuresti a anulat pe 30 octombrie autorizatia de construire a pasajului, dar decizia nu e definitiva. „Instanta dispune anularea autorizatiei de construire nr. 2/27.01.2014 emisa de PMB. Dispune desfiintarea lucrarilor efectuate in baza autorizatiei de construire nr. 2/27.01.2014 Cu recurs in 15 zile de la comunicare”, se arata pe portalul instantelor de judecata.

Mihai Danes a castigat in instanta, in iulie 2012, si anularea primei autorizatii de construire a pasajului, emisa de municipalitate in regim de urgenta, desi nu era cazul. In noiembrie 2013, sentinta a devenit definitiva. Primaria a emis o alta autorizatie, Danes a atacat-o si pe aceasta in instanta, iar la inceputul anului 2014 a fost emisa si cea de-a treia, in baza careia se lucreaza acum, dar care a fost si ea anulata in urma cu cateva zile, scrie Hotnews. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button