INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Suporteri bătuți cu bestialitate de angajații firmei BGS. FOTO

de:
12 oct. 2014
11 Afișari
INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Suporteri bătuți cu bestialitate de angajații firmei BGS. FOTO

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Citește și INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Un angajat BGS, dosar penal pentru violență 

SCOR FINAL 1-1. Incidente serioase în peluza din spatele porţii lui Tătăruşanu, în care stau suporterii lui U Cluj şi Dinamo. Reprezentanţii firmei de pază BGS, angajată de FRF, au făcut ordine printre suporteri, umplând de sânge copii şi bătrâni, laolaltă cu fanii turbulenţi, scrie prosport.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce spune reprezentantul firmei de securitate BGS despre violenţele reclamate

Unul dintre suporterii care a fost bătut cu bestialitate de anngajaţii BGS este Alex T., fan al Universităţii Cluj, care a venit la Bucureşti alături de fiica sa.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. „Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul.

Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocat incidente. Eu mi-am văzut de treabă, n-am venit la meci să fac scandal. Când am fost la ambulanţă, n-au vrut să mă coasă. Mi-au aplicat un bandaj şi mi-au dat drumul. Acum, trebuie să ajung la spital, că am nevoie de cel puţin 7 copci”, a declarat suporterul bătut de angajaţii BGS.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. Angajaţii firmei de pază n-au ţinut cont de cine se află în faţa lor, iar mai mulţi bătrâni şi copii au fost trataţi ca nişte huligani.

Episodul s-a desfăşurat înainte de minutul 15, când galeria Ungariei a rupt lanţul de securitate şi a sărit să se bate cu fanii lui Dinamo şi „U” Cluj, care au fost repartizaţi în aceeaşi peluză. Jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit în forţă pentru a calma spiritele, însă cei din urmă n-au ţinut cont că printre fanii turbulenţi se aflau atât bătrâni, cât şi copii.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. În cele din urmă, suporterii români aflaţi în acea parte a peluzei au fost evacuaţi. Incidentele nu s-au oprit însă aici.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. Angajatul BGS care lovea cu pumnul l-a scuipat pe fotoreporterul ProSport Alexandru Hojda şi l-a amenintat că-l scoate din stadion.

ProSport solicită public firmei BGS să ancheteze incidentele din tribună şi să ia măsuri împotriva angajaţilor care comit acte de huliganism şi abuz în serviciu.

Cookies