Incidente la alegerile locale parțiale în Ilfov. Probleme în Bragadiru și Voluntari

27 iun. 2021
85 Afișari
Incidente la alegerile locale parțiale în Ilfov. Probleme în Bragadiru și Voluntari

Au fost raportate incidente la alegerile locale parțiale în Ilfov, polițiștii dând deja amenzi de 10.000 de lei.

Incidente la alegerile locale parțiale în Ilfov. Polițiștii din Bragadiru au amendat, cu 1.000 de lei, un bărbat care fotografiase buletinul de vot în secția de votare, în interiorul cabinei de vot.

“La data de 27 iunie a.c.,  polițiștii din Bragadiru s-au sesizat direct, cu privire la faptul că, la secția de votare nr. 2 din Bragadiru, o persoană a fotografiat buletinul de vot, cu telefonul mobil, în interiorul cabinei de vot.

În urma verificărilor polițiștii au identificat persoana, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani.

Aceasta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform art. 108 litera o) din Legea 115/2015”, arată un comunicat de presă.

Incidente la alegerile locale parțiale în Ilfov. 9 persoane amendate în Voluntari

De asemenea, în Voluntari, forțele de ordine au amendat 9 persoane cu 9.000 de lei. Acestea aveau discuții contradictorii lângă secția de votare din satul Șindrilița.

“În urmă cu puțin timp, polițiștii din Voluntari s-au sesizat direct cu privire la faptul că mai multe persoane au avut discuții contradictorii lângă secția de votare din satul Șindrilița. La fața locului s-au deplasat polițiști din Voluntari, efective SAS și o echipă canină pentru efectuarea de activități din competentă. În urma verificărilor au fost identificate 9 persoane cu vârste cuprinse între 25-40 de ani, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii 61/1991 cu amenzi în valoare totală de 9.000 lei”, conform unui comunicat al Poliției.

 

 

Cookies