Incidente de Ziua Eroilor în București, pe esplanada din Parcul Carol, în prezența lui Klaus Iohannis: doi soldați au acuzat stări de rău

02 iun. 2022
598 Afișari
Incidente de Ziua Eroilor în București, pe esplanada din Parcul Carol, în prezența lui Klaus Iohannis: doi soldați au acuzat stări de rău

Două incidente consecutive au avut loc joi, la prânz, la ceremonia organizată cu prilejul „Zilei Eroilor” la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut” din Parcul Carol I, în București, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

În fiecare an, de Ziua Eroilor (Înălțarea Domnului), se organizează ceremonii pe esplanada din Parcul Carol, locul unde se află mormântul ostașului necunoscut, o zonă expusă în soare.

Medicii au fost solicitați să intervină după ce doi soldați au acuzat stări de rău, cel mai probabil din cauza căldurii, relatează Realitatea.net, care își susține relatarea cu imagini în care se observă un militar așezat pe o bancă din parc.

Cel mai probabil din cauza căldurii, unui soldat i s-a făcut rău. Paramedicii au fost solicitați să intervină, însă tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce i s-a dat de băut apă, acesta și-a revenit.

După câteva minute, însă, unui al doilea soldat i s-a făcut rău.

La ceremonie au participat președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi preşedinţii Senatului, respectiv Camerei Deputaţilor. Aceştia, alături de preşedinte şi de ministrul Apărării, Vasile Dîncu, au citit numele soldaţilor români căzuţi la datorie de-a lungul istoriei.

 

 

Îți recomandăm să citești și:

Cookies