Incident șocant în București. Un agent de pază a murit pe scările din stația de metrou Republica

04 apr. 2022
3205 Afișari
Incident șocant în București. Un agent de pază a murit pe scările din stația de metrou Republica
Incident șocant în București. Un agent de pază a murit pe scările din stația de metrou Republica

Un incident șocant a avut loc luni dimineață, în București. Un agent de pază a murit după ce a căzut pe scări și s-a lovit puternic la cap.

Un agent de pază a murit pe scările din stația de metrou Republica

Luni dimineață, la stația de metrou Republica din Sectorul 3 al Capitalei, un agent de pază, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a murit după ce a acuzat stări de rău și a căzut pe scări.

Salvatorii ajunși la fața locului au încercat zeci de minute să-l resusciteze pe bărbat, însă, din nefericire, manevrele nu au avut succes.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a declarat că luni, 4 aprilie 2022, a fost anunțată prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din Sectorul 3 al Capitalei, a acuzat o stare de rău și apoi a căzut.

Incident șocant în București

La stația de metrou Republica s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, dar și un echipaj medical de prim ajutor.

În ciuda eforturilor realizate de medici, a fost declarat decesul bărbatului.

Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei efectuează cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Metrorex, incidentul s-a petrecut luni, 4 aprilie 2022, în jurul orei 07:30, moment în care, unui agent de pază de la metrou i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

„Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, a declarat Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex, potrivit antena3.ro.

Cookies