Incident la Therme, după ce un echipament s-a supraîncălzit. Toți clienții au fost evacuați de urgență

14 iun. 2021
329 Afișari
Incident la Therme, după ce un echipament s-a supraîncălzit. Toți clienții au fost evacuați de urgență

Incident la Therme, după ce un echipament s-a supraîncălzit și toți clienții au fost evacuați de urgență. Ulterior, problema a fost remediată, iar toți cei dați afară mai devreme au primit un voucher gratuit.

Un incident inedit s-a petrecut în spaţiul tehnic al Therme Bucureşti duminică, după ce un echipament auxiliar s-a supraîncălzit, iar toate persoanele aflate în incinta complexului au fost evacuate. Totuși, ei au primit un voucher de acces pentru o data ulterioară, drept compensație pentru disconfortul creat.

Anunțul conducerii privind incidentul

Reprezentanţii Therme Bucureşti au transmis că, duminică, la un echipament auxiliar din spatiul tehnic s-a semnalat o supraîncălzire, dar incidental nu a afectat niciun client prezent în Therme la acel moment.

„Pentru siguranţa şi confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei. Vizitatorii prezenţi în complex în acel moment au fost îndrumaţi în mod organizat către ieşirea din complex”, au transmis cei de la Therme ulterior.

Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi în acel moment în complex vor primi în compensare vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară. Cei de la Therme au transmis că defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, iar întregul complex își va relua activitatea normală începand de luni dimineaţa, scrie gândul.ro.

Therme a fost redeschis recent

Luni, 7 iunie 2021, s-a redeschis Therme București. Locația a fost închisă luni de zile din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

„Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Însă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptam din nou în același loc uimitor. Te invitam să  experimentezi viitorul wellbeing-ului”, au anunțat, vineri, 4 iunie, reprezentanții Therme.

Complexul va funcționa la 70% din capacitate, ceea ce înseamnă că vor intra simultan maximum 3.000 de persoane, la intrare se va completa un chestionar epidemiologic și se va măsura temperatura, iar masca de protecție va fi purtată obligatoriu până la zona de piscine.

Cookies