Incident la stația de metrou Piața Victoriei: o placă de ceramică s-a desprins și a căzut pe peron. Ce a transmis Metrorex

28 oct. 2022
1388 Afișari
Incident la stația de metrou Piața Victoriei: o placă de ceramică s-a desprins și a căzut pe peron. Ce a transmis Metrorex
Incident la stația de metrou Piața Victoriei: o placă de ceramică s-a desprins și a căzut pe peron. Ce a transmis Metrorex / Sursă foto: Captură-RomâniaTv

Joi seară, 27 octombrie 2022, o placă de ceramică a căzut pe peron la metrou. Incidentul a avut loc la stația Piața Victoriei 2.

O placă de ceramică s-a desprins și a căzut pe peron

Compania Metrorex a anunțat ieri seară că o placă de ceramică s-a desprins și a căzut pe peronul stației de metrou Piața Victoriei 2, conform Știripesurse.ro. Din fericire, acest incident nu a afectat circulația trenurilor și nu a existat nici o persoană rănită de placa desprinsă.

Reprezentanții companiei au anunțat că a fost vorba despre o placă ce s-a desprins de pe laterala interioară a scării fixe. Placa avea aproximativ 30 cm x 15 cm, iar resturile au fost îndepărtate de pe peron.

Stația Piața Victoriei 2 urmează să fie reabilitată

Ca o măsură de siguranță, după acest incident, s-a decis ca alte 3 placi ceramice să fie îndepărtate înainte de a cădea singure.

Aceasta nu a afectat călatorii aflați în stație și nici circulația trenurilor. Personalul de mentenanță al Metrorex a intervenit pentru îndepărtarea resturilor acestei plăci ceramice, iar ca măsură de siguranță a îndepărtat și alte 3 plăci ceramice, a precizat compania.

De asemenea, Metrorex a anunțat că Stația Piața Victoriei 2 urmează să intre într-un proces de reabilitare. Această procedură va include și realizarea finisajelor ceramice. Alte stații de metrou care au fost reabilitate sunt Piața Romană și Aurel Vlaicu.

Un alt incident a avut loc marți după-amiază la metrou. Bucureștenii au rămas blocați în stație după ce un tren s-a defectat. Incidentul a avut loc pe Magistrala M2.

Din fericire nici un călător nu a fost rănit și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulația trenurilor a fost reluată în aproximativ 25 de minute.

Cookies