ARHIVA B365

Incident într-un hotel: Bărbat împuşcat de un poliţist după ce alerga dezbrăcat cu cuţite în mână

Update: Bărbatul din Sectorul 1, împușcat în picior de polițiști, a murit, informează Antena3.

Surse din zona Poliției susțin că la această oră se fac verificări cu privire la caz și la împrejurările care au condus la decesul bărbatului.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, anunţă Poliţia Capitalei.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button