Incident într-un avion Blue Air. Aeronava s-a depresurizat înainte de aterizare la București. Măștile de oxigen s-au activat

11 oct. 2021
208 afișări
Incident într-un avion Blue Air. Aeronava s-a depresurizat înainte de aterizare la București. Măștile de oxigen s-au activat

Un avion Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizare la București, pe aeroportul Otopeni. Măștile de oxigen s-au activat instant și oamenii au fost nevoiți să le folosească.

Măștile de oxigen s-au activat după un avion Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizarea pe Otopeni. Incidentul a speriat pasagerii, care însă s-au conformat și au ascultat indicațiile însoțitorilor de zbor.

Avion Blue Air, depresurizat înainte de aterizarea pe Otopeni

Un avion Boeing 737 al companiei Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizare. Aeronava a zbura duminică pe ruta Praga – București. Incidentul a provocat activarea măștilor de oxigen, anunță publicația Boarding Pass. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit în urma incidentului din aeronavă și toată lumea s-a conformat.

Incidentul a avut loc cu jumătate de oră înainte de aterizare

Cu vreo jumătate de oră înainte să aterizeze în Capitală, măștile de oxigen pentru pasageri au fost activate din cauza depresurizării avionului care venea de la Praga. În câteva minute, piloții au coborât avionul de la altitudinea de peste 10.000 de metri la 2.000 de metri.

„În cazul prea puțin probabil al depresurizării avionului, măștile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs. Da, azi au căzut datorită unor probleme tehnice și senzația nu a fost una tocmai placută… dar am ajuns cu toții în siguranță la sol !!”, a scris pe Facebook Cristian Anghel, unul dintre pasageri.

Niciun pasager a fost rănit

Din fericire, urma incidentului, niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la ora locală 18:25 la București în siguranță, mai transmite Boarding Pass. În imaginile de mai jos se vede cum pasageri stau cu măștile pe față așteptând aterizarea aeronavei cu probleme. Incidentul a fost unul care a speriat puțin pasagerii, dar totul este bine când se termină cu bine. Starea celor de la bord a fost una pozitivă.

Mai mulți pasageri au și filmat ce s-a întâmplat în avion și au postat imaginile pe Facebook. Clipul a devenit în scurt timp viral, mulți oameni fiind uimiți de cele întâmplate.

Cookies