Incident în București: Geamul unui autobuz plin de călători a fost spart de o bilă metalică care poate să provină de la un pistol

14 mai 2021
178 afișări
Incident în București: Geamul unui autobuz plin de călători a fost spart de o bilă metalică care poate să provină de la un pistol

Geamul unui autobuz plin de călători a fost spart de o bilă metalică care poate să provină de la un pistol. Incidentul s-a produs joi seară în Sectorul 1 și a fost semnalat la 112.

Geamul unui autobuz din București a fost spart cu o bilă metalică. Mașina transporta călători și se afla în mers. La fața locului au efectuat cercetări specialiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care încearcă să afle dacă bila provine de la un pistol.

Potrivit Poliției București, joi seara, prin apel 112, o persoană a sesizat că în timp ce se deplasa cu un autobuz, pe un traseu din Sectorul 1, s-a auzit un zgomot puternic și unul dintre geamurile mașinii s-a spart, informează Mediafax.

Călătorii au avertizat conducătorul auto, care a oprit.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 5, care au demarat verificări.

În apropierea locului unde a oprit autobuzul, pe stradă, a fost găsită și ridicată o bilă metalică de mici dimensiuni. Nicio persoană nu a fost rănită.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Aceștia vor stabili dacă bila provine de la un pistol.

Acum o săptămână, a fost panică în Capitală. Brigada Antiteroristă a SRI și Poliția au intervenit pentru a imobiliza un bărbat care avea un cuțit și despre care se credea că poate comite un atentat.

Cookies