Incident grav petrecut lângă București. O fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc

15 oct. 2022
532 Afișari
Incident grav petrecut lângă București. O fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc
Incident grav petrecut lângă București. O fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc / Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Vineri (14 octombrie 2022) o fetiță de numai 2 ani a căzut de la etaj, dintr-un imobil aflat în Bragadiru, Ilfov. Copilul a fost transportat de urgență la spital, iar polițiștii fac investigații pentru a stabili exact ce s-a petrecut.

O fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul 3, lângă București

Fetița de numai doi ani a căzut de la etajul 3 al imobilului aflat în Bragadiru, Ilfov, conform Știripesurse.ro. Imediat după incident au echipaj medical s-a deplasat la fața locului, iar după ce copilul a fost stabilizat a fost transportat la spital.

Polițiștii din Bragadiru au început verificările, pentru a stabili exact care sunt împrejurimile în care a avut loc acest incident.

Cercetările sunt în desfășurare

Polițiștii au fost sesizați de către tatăl fetiței, vineri, în jurul orei 19:00. Iată ce a transmis Poliția Județeană Ilfov.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:13, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 3 al imobilului unde locuiau, din orașul Bragadiru. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență.

Cookies