Incident grav în Parcul Marin Preda din București. Un copil a fost accidentat de polițiști locali, care mergeau cu mașina pe alei. Copilul a ajuns la spital | UPDATE

29 iun. 2023
1538 Afișari
Incident grav în Parcul Marin Preda din București. Un copil a fost accidentat de polițiști locali, care mergeau cu mașina pe alei. Copilul a ajuns la spital | UPDATE
Incident grav în Parcul Marin Preda din București. Un copil a fost accidentat de polițiști locali, care mergeau cu mașina pe alei. Copilul a ajuns la spital. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 6

Un copil a fost accidentat de o mașină a Poliției Locale a Sectorului 6. Acest lucru s-a întâmplat miercuri, în Parcul Marin Preda din București.

UPDATE: Poliția Locală Sector 6 a transmis, la solicitarea B365.ro, următorul punct de vedere în ceea ce privește incidentul:

La nivelul Direcției Generale a Poliției Locale Sector 6 a fost sesizată Comisia de disciplina care analizează accidentul produs în data de 28.06.2023 din Parcul Marin Preda în care a fost implicată o autospecială a Poliției Locale și un minor.

Precizăm ca polițistul local a efectuat deplasarea în zonă la solicitarea șefului său în vederea acordării de sprijin unor colegi care se aflau în misiune la acel moment în parc. Ancheta se desfășoară în paralel cu cea a organelor de cercetare penală a structurilor operative din cadrul Poliției Române.

Potrivit HCGMB 114/2004, în parcurile și grădinile publice din București este interzis accesul autovehiculelor, motocicletelor sau a altor mijloace de transport motorizate, cu excepția autovehiculelor aflate în misiune, astfel cum sunt prevăzute de art 2. din hotărâre.

De asemenea, potrivit art. 5, alin. 16 din anexa HCL Sector 293/2017, este interzis accesul vehiculelor și autovehiculelor, cu excepția celor autorizate și a celor aflate în misiune. Precizăm faptul că autospeciala Poliției Locale se afla în misiune la acel moment.

„Ce căuta mașina în parc și unde dorea să ajungă?”

Un incident neplăcut a avut loc miercuri în Parcul Marin Preda din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit spuselor unui martor, o mașină a Poliției Locale a dat peste un copil, în timp ce acesta se afla în parc.

Polițiștii locali au intrat cu mașina pe aleile parcului, însă, motivul este necunoscut.

Copil accidentat de Poliția Locală Sector 6 în Parcul Marin Preda.
Am o singură întrebare:… Ce caută mașina asta prin parc și unde dorea să ajungă?!” – M. P.

Martorul care a surprins întregul moment a făcut o poză la fața locului și a publicat-o pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 6” și, ulterior, a fost distribuit și pe grupul „Ciprian Ciucu și lucrarea de proastă calitate”. Acest grup este destinat nemulțumirilor cetățenilor din Sectorul 6 și al problemelor nerezolvate.

De asemenea, bărbatul prezent la fața locului a spus că victima a fost preluată de SMURD și transportată la spital. Mașina de poliție l-a călcat pe picior pe micuț.

Mai mult decât atât, martorul a spus că nu încearcă să acuze pe nimeni, ci doar să afle ce căutau polițiștii cu mașina în parc.

Prin această postare nu încerc să acuz omul. Îmi doresc să aflu, sper că pe aici pe grupul ăsta sunt și oameni abilitați de a da un răspuns pertinent. Ce căutau aceștia într-un parc, care este pietonal în general?
Pe pagina „Primăria Sector 6” sunt blocat. Neputând să-mi ofere răspunsuri pertinente la unele întrebări incomode, au reacționat prin jignirea mea pe pagină și pe urmă block.” – M. P.
Am solicitat punctul de vedere al Poliției Locale S6 asupra acestui grav incident, până la ora transmiterii acestei știri nu l-am primit, vom reveni de îndată ce acest lucru se va întâmpla (notă red.).

Te-ar putea interesa și:

Cookies