ȘTIRI

Bucureştean prins de poliţişti, pentru înşelăciune cu maşini: le închiria pentru ca apoi să le vândă

Poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea infracţională a unui bărbat care, în primele luni ale acestui an, ar fi înşelat două companii având ca obiect de activitate închirierea de autoturisme, informează un comunicat de presă remis de autorităţi.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Capitalei, a reieşit faptul că, în ziua de 25 martie a.c., bărbatul ar fi închiriat un autoturism în baza unui contract pentru o perioadă de opt zile, iar la expirarea perioadei aferente contractului nu l-ar mai fi restituit.

Totodată, în ziua de 15 aprilie a.c., bărbatul ar fi închiriat un nou autoturism, de la o altă societate de profil, pentru o perioadă de cinci zile, iar la expirarea termenului, acesta nu ar mai fi returnat autoturismul în cauză.

Continuând cercetările, poliţiştii Capitalei au constatat faptul că, cel în cauză ar fi închiriat cele două autoturisme cu scopul de a le înstrăina către terţe persoane, inducând astfel în eroare ambele firme cu privire la încheierea şi executarea contractelor.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Capitalei, bănuitul a fost identificat, depistat şi condus la sediul Serviciului Furturi de Autovehicule pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button