BAZAR

UNIFEST 2015. Începe UNIFEST, cel mai mare festival studenţesc din România

UNIFEST 2015. În perioada 4 – 17 noimebrie 2015, 15 centre universitare îmbracă straie de sărbătoare studențească, când, sub deviza ” distracție gratis, nu degeaba!”, studenții pot participa gratuit la o serie de activități menite să promoveze cultura, educația formală și non formală, necesitatea creativității, spiritul civic, sănătatea, sportul și rolul prioritar în societate.

UNIFEST 2015. Organizatorii vor da startul festivalului, pe 4 noiembrie, la ora 14:00, printr-o conferință de presă la Palatul Șuțu. Activitățile și manifestările la care vă invităm să luați parte în cadrul festivalului UNIFEST sunt variate și acoperă o gama vastă de interes.

UNIFEST 2015. Daca sunteți pasionați de activități culturale, teatru, film, umor, sport, muzică, dacă doriți să contribuiți la o campanie de donare de sânge, dacă vreți să vă imbogățiți bagajul de cunoștințe printr-o serie de traininguri atractive și nu în ultimul rând dacă vreți să vă distrați și să cantati la concerte de notorietate, evenimente precum „Concert Mircea Baniciu”, „Seară de Folk”, „Stand up Comedy”, „Cenaclul Cultural Artistic”, „Noaptea Albă a Teatrului Studențesc”, „Seară de Film Românesc”, „UNIFEST Sport”, „Miss UNIFEST”, „Balul Bobocilor”, „Campania de donare de sânge”, „Dezbaterea- Student în 2015″, „Sesiuni de Training”, „MEGACONCERT Direcția 5″ cât și accesul gratuit la teatre și muzee, sunt doar câteva dintre modalitățile de a sărbători timp de aproximativ doua săptămâni prin cel mai mare festival național studențesc , UNIFEST.

UNIFEST 2015. Ca în fiecare an, pe tot parcursul festivalului, studenții vor avea acces gratuit la teatrele și muzeele din București. Aceștia pot intra in posesia biletelor în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 16:00 – 19:00 venind la Sediul USR situate pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10.
Evenimentul nu s-ar putea desfășura fără sprijinul partenerilor instituționali ai Uniunii Studenților din România: Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria București, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti-PROEDUS.

UNIFEST 2015. Aducem mulțumiri instituțiilor de cultură din București pentru sprijin în desfășurarea festivalului după cum urmează: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Național Cotroceni, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul Național „George Enescu”, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, Teatrul MASCA, Teatrul Național București, Teatrul de Comedie, Teatrul Notarra, ARCUB, GODOT Cafe Teatru.

UNIFEST 2015. Festivalul UNIFEST se desfășoară în perioada 4-17 noimebrie în 15 centre universitare din țară prin intermediul organizațiilor studențești membre ale Uniunii Studenților din România, principalul obiectiv fiind acela de a promova cultura, educația și petrecerea timpului liber în rândul studenților într-un mod constructiv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button