Începe un nou sezon „Dansez pentru tine”, în această seară: Ce vedete intră în competiție

de:
18 oct. 2013
0 Afișari
Începe un nou sezon

Noul sezon al emisiunii duce schimbări spectaculoase, atât în ceea ce priveşte concurenţii şi stilurile de dans abordate, cât şi regulile competiţiei. Oameni puşi la încercare de viaţă de când se ştiu, luptători cu visuri puternice, alături de opt vedete îndrăgite, intră în cursa pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Dacă la primele ediţii participanţii erau dansatori amatori, în acest sezon concurenţa în ringul visurilor va atinge nivelul celei de la competiţiile de dans. Opt vedete – Ilinca Vandici, Sore şi Dima din Lala Band, fotbaliştii Nana Falemi şi Giani Kiriţă, Elena de la Mandinga, Ruby şi Sorin Brotnei – vor lupta alături de opt dansatori împătimiţi, care şi-au dedicat toată viaţa talentului cu care au fost înzestraţi pentru a putea trăi din singura lor pasiune: dansul.

În spatele performanţei perechilor de la „Dansez pentru tine” stau însă ore întregi de muncă şi repetiţii coordonate de coregrafii emisiunii: Andra Gheorghe (Cocuţa), Georgiana Căiţa (Căprioara), Doina Botiş, Victoria Bucun (Vica), Bogdan Boantă, Daniel Dobre, Dragoş Roşu (Iştvan) şi Lilian Cărăuş, scrie adevarul.ro. 

Cookies