Începe SkirtBike, în Capitală. Pe ce traseu vor defila 1.200 de bicicliste

de:
13 mai 2016
0 Afișari
Începe SkirtBike, în Capitală. Pe ce traseu vor defila 1.200 de bicicliste

La startul competiţie, care se va da duminică, la ora 17, sunt aşteptate 1.200  de participante care vor pleca în promenadă de la intrarea din Parcul Lumea Copiilor – B-dul Tineretului – B-dul Dimitrie Cantemir – Piața Unirii- B-dul Ion C. Brătianu – Piața Universității – B-dul Carol – B-dul Pache Protopopescu – Piața Iancului – șos. Mihai Bravu – Calea Văcărești – B-dul Tineretului, cu întoarcere în Parcul Lumea Copiilor.

Doamnele și domnișoarele vor pedala la unison în ținute elegante, promovând atât emanciparea femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând astfel un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul înconjurător.

Totodată, dincolo de linia de sosire, în cadrul Festivalului „SkirtBike” vor fi pregătite concursuri cu premii, tombole, biciclete și accesorii tematice, oferite spre vânzare de expozanți, dar și un concert ce va încheia această manifestare educativ- fashionistă, informează Primăria Sectorului 4 într-un comunicat remis la redacţie. 

Cookies