BAZAR

Începe prima expoziţie internaţională de StreetArt din România: colaj impresionant din stickere

Pornind de la ideea că un astfel de eveniment nu s-a întâmplat niciodată în România, deși pe plan internațional e o activitate populară, Creaturile pasionate de cultură urbană au pus la cale un eveniment cu scop artistic educativ care să arate oamenilor și această latură a manifestării artistice de stradă: paste-ups & stickers. Au făcut apel la artiști recunoscuți din România dar și din alte țări pentru a trimite seturi de stickere create de ei înșiși, stickere care vor fi folosite la colaj impresionant.

Cum în România fenomenul nu este încă foarte răspândit, până acum, cele mai multe pachete de stickere au venit din afara țării. Astfel artiștii au trimis materiale din țări precum: USA, Franța, Australia, Italia, Spania. Indonezia, Turcia, Germania, Bulgaria, Canada, Olanda, Mexic, Japonia, Portugalia, Israel, Brazilia, Rusia și multe altele. În total au fost primite aproximativ 10 000 de stickereși paste ups de la peste 200 de artiști.
La eveniment, colajele de stickere vor fi realizate de artistul Creaturi Drăguțe, iar spectatorii sunt invitați să deseneze și să lipească și ei stickere în cadrul workshopului Stick Around. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button