Începe prima etapă a Campionatului Național de Drift la București. Fanii sunt așteptați la Arena Națională în acest weekend

18 mai 2023
491 Afișari
Începe prima etapă a Campionatului Național de Drift la București. Fanii sunt așteptați la Arena Națională în acest weekend
Începe prima etapă a Campionatului Național de Drift la București. Fanii sunt așteptați la Arena Națională în acest weekend. Sursa foto: Facebook - Campionatul Național de Drift

Începe prima etapă din Campionatul Național de Drift în acest weekend, la București. La eveniment vor participa peste 50 de piloți din România și alte patru țări, acesta desfășurându-se în jurul Arenei Naționale pentru al doilea an consecutiv.

Peste 50 de piloți vor participa la prima etapă din Campionatul Național de Drift

În cadrul acestui eveniment vor participa peste 50 de piloți din România, Bulgaria, Ucraina, Moldova și Norvegia.

Unele mașini care vor participa ajung la 1.000 de cai putere, astfel că, în Capitală, sâmbătă și duminică, locuitorii vor privi un adevărat spectacol al derapajelor controlate.

În anul 2022, peste 5.000 de spectatori au fost prezenți la finala campionatului. Publicul își arată interesul față de campionat la fel de mult anul acesta, iar biletele puse în vânzare AICI se epuizează rapid.

Un abonament pentru cele două zile ale evenimentului, 21 și 22 mai, costă 75 de lei. Abonamentul VIP ajunge la suma de 300 de lei.

La Clasa PRo vor concura 25 de piloți, iar la Semi Pro s-au înscris 29.

Battle-urile de la ambele divizii vor avea loc duminică. Sâmbătă vor avea loc antrenamente și calificări pentru ca cei mai buni din fiecare clasă să ajungă în battle-uri care vor fi transmise și în format pay per view, conform prosport.ro.

Piloți cu experiență precum Sorin Ene, Gabi Imre, Cătălin Trifan, Răzvan Stan sau Răzvan Frățianu vor fi prezenți la Arena Națională în acest weekend.

De asemenea, fanii îi vor putea vedea și pe exponenții noii generații: Claudiu Adam, Gabi Imre jr, Alice Ene și Natalia Iocsak. Toți vor concura la Diviza Pro.

Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanți:

  • vineri, de la 18:00: meet&greet cu piloții la Arena Națională,
  • în weekend: spectacol cu foc, drums show, petrecere cu DJ sâmbătă seară.

Fanii vor mai avea ocazia să ia parte la un drift experience, rezervările făcându-se pe platforma RoDrift.

Competiția va lua sfârșit duminică seara la 18:45 cu festivitatea de premiere.

Această etapă de la Arena Națională este prima dintre cele 5 programate în acest sezon de drift. A doua va avea loc în iunie pe Transilvania Motor Ring.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies