ARHIVA B365

Începe o perioadă de „lucrări extinse” de reabilitare a străzilor din București! Anunțul PMB

„Cea mai mare problemă în municipiul Bucureşti este faptul că, după perioada de iarnă şi după acţionarea cu antiderapant, sunt foarte multe gropi. Poliţia Locală şi Administraţia Străzilor am identificat 800 de gropi, foarte multe, spun eu. Singura veste, să-i spunem bună, este că anul trecut erau o mie pe vreme aceasta, acum avem 800 de gropi identificate la începutul primăverii”, a afirmat Gabriela Firea, marţi, în cadrul comandamentul organizat la Primărie, potrivit news.ro.

Edilul Capitaiei a precizat că Administraţia Străzilor „a acţionat deja pe 600 de gropi, dar încă sunt în continuare de reparat, de reabilitat”.

Firea a făcut apel la instituţiile din subordine, la primăriile de sector şi la cetăţeni să anunţe Primăria generală la call-centerul instituţiei cu privire la existenţa gropilor, spunând că va începe o perioadă de „lucrări extinse” de reabilitare a gropilor.

În ceea ce priveşte acţiunile de refacere a marcajelor, Firea a spus că licitaţiile au fost contestate de mai multe ori şi că speră „să se lămurească aceste contestaţii multiple şi nejustificate” pentru refacerea marcajelor rutiere.

Gabriela Firea s-a arătat nemulţumită şi de faptul că în zonele de la periferia Bucureştiului nu se face curăţenie aşa cum se face în centrul oraşului, în acest context primarul afirmând: „cetăţenii nu sunt de două niveluri, cetăţeni de nivelul unu, din centru, şi cetăţeni de nivelul doi, din zona marginală, toţi au nevie să trăiască într-un oraş curat”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button